'HOMBRES Y MUJERES...', EN DIRECTE

Diego escull Lola

Melani va encaixar malament ser la primera descartada i va abandonar el plató sense saludar el 'tronista', i Alba va reaparèixer per sorpresa per intentar colar-se en l'elecció, però va ser rebutjada

undefined37772547 television  final de diego en directo en el mujeres y hombre170322180314

undefined37772547 television final de diego en directo en el mujeres y hombre170322180314

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Diego i Lola es van convertir en la primera parella de 'Mujeres y hombres y viceversa' sorgida d’una final en directe. El jove càntabre va escollir la dolça i afectuosa aspirant lleonesa,  després d’una agitada gala –que Tele 5 va emetre ahir a la nit en rigorós directe–, plena de moments tensos, romàntics i també desagradables. El directe va permetre aquestes i altres emocions fortes sense talls ni intermediaris. 

El 'tronista' va entrar al plató molt nerviós, fins al punt d’ensopegar violentament amb un dels mòduls col·locats a terra. Melani, la primera descartada de les quatre finalistes, va encaixar malament la decisió de Diego i va marxar del plató d’una revolada i sense saludar-lo. I per rematar-ho, els pares de Lola van iniciar una agra discussió amb la col·laboradora Nagore pel tracte que ha dispensat a la seva filla durant el programa. 

APARICIÓ INESPERADA

Notícies relacionades

I llavors, quan ja només quedaven tres candidates (Lola, Marta i Daniela), va aparèixer Alba per intentar asseure’s 'in extremis' a les cadires de les aspirants. La noia va abandonar la batalla per Diego a mig concurs perquè no aguantava la pressió, malgrat els intents del noi per fer-la tornar. Però allà estava per deixar anar, amb més motiu que mai, allò de «'donde dije digo, digo Diego'».

L’hora de la veritat va arribar i Diego va haver de dictar sentència després de plorar per tantes emocions juntes. «M’he de guiar pel cor, que és el que decideix». No va dir el seu nom, però el cor el va conduir cap a Lola, amb qui es va fondre en una interminable abraçada plena de petons i llepades. «Aquesta és una de les finals amb més ganes de fer-se petons i menjar-se», va proclamar la presentadora. Mentrestant, la nova parella viceversa abandonava Mediaset en una moto.