El 'diostuitero' de l'alta cuina

Els tuiters fitxats per Antena 3 per animar 'Top chef' van ser divertits i el concurs va ser 'trending topic'

Top Chef - Tuiters / MONTSERRAT COMESAÑA

2
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

El fitxatge dels coneguts (i anònims) tuiters Norcoreano, Diostuitero i Hematocritico per part d'Antena 3 per animar les xarxes durant l'emissió de la nova edició del concurs culinari 'Top chef' va ser molt encertat. Una altra cosa és si això repercutirà favorablement o no en l'audiència de l'espai.

Perquè per un costat hi havia la tele: Alberto Chicote, Susi Díaz i Paco Roncero van tornar a la quarta temporada del programa i van fer el que havien de fer: descartar dos concursants, que van ser el jove català Xavi Viamonte, tot un fan de la guerra de les galàxies, a qui li va fallar la Força, i la veterana Fátima Pérez. Es va salvar 'in extremis' la nerviosa valenciana Rakel Cernicharo, que va deixar anar alguna llagrimeta. I per l'altre costat, les xarxes. I aquí va estar animada la cosa. Es notava ambientet, i els tres tuiters més citats no van defraudar el personal. De fet, Diostuitero va aconseguir la millor definició de la nit per a Alberto Chicote: “Chicote és com la ceba, sempre és a la cuina i a vegades et fa plorar”. Amb 64 retuits i 175 'm'agrada' i pujant, no està gens malament, tenint en compte que la cosa es va posar 'trending topic'.

El més emotiu, per la referència al desaparegut pare de Cernicharo, va ser: “El pare de Rakel fent salts d'alegria aquí amb mi. ¡Enhorabona!”. I la resta, divertits: “Cauré en la temptació de la gola mirant aquest programa. Encara que cuinin amb nopal”. “Jo no he passat mai dels pans i els peixos. Són com la pasta de l'estudiant per a mi” i “No teniu ous per preparar un plat amb encens i mirra”, a més d'un “Em poso a comentar #topchef i em comencen a seguir revistes gastronòmiques i tot”. Com són.

Norcoreano, en canvi, va ser més parc, però també divertit i, això sí, en la seva línia: “Això d'escabetxar a diferents temperatures jo ho he fet alguna vegada amb els dissidents. #topchef” i "La prova d'avui de 'Top chef' és preparar un plat calent amb fruites, quin mal que estan fent els canaris”.

No va ser l'únic en aquest sentit: "La cuina d'avantguarda està basada en la cuina nord-coreana, plats amb racions mínimes". I aquest altre, amb gif inclòs.

Notícies relacionades

Pel que fa a Hematocritico, va ser qui més imatges va utilitzar, entre altres un parell de Darth Vader.

Va obrir foc amb un “Perdona, ¿hi has tirat un pot de Philadelphia? - San Millán #topchef” i va acabar amb un “Doncs res, #topchef ha tornat amb la força dels mars. Un altre TT Mundial! Ens veiem dimecres que ve com està disposat”. Doncs això.