Retorn esperat

Tres tuiters famosos animaran el 'Top chef' de Chicote

Antena 3 anuncia el retorn del concurs per dimecres, en què competiran 12 cuiners i dos descartats inicials més

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Antena 3 ha decidit fitxar tres tuiters molt populars a les xarxes perquè animin la nova edició de 'Top chef', el concurs d'Alberto ChicoteTop cheAlberto Chicote que serveix per escollir el millor cuiner professional, i que torna a la petita pantalla un any i dos mesos després. Es tracta de Nord-coreano, Diostuitero Hematocritico, que s'encarregaran de posar el toc d'ironia i humor a un concurs ple de nervis i moments tensos.

Alberto Chicote té un públic fidel que segueix les seves peripècies de 'Pesadilla en la cocina', a La Sexta, on li han plogut algunes crítiques de restauradors. Però, a més d'aquest paper d''assessor', també és jurat del concurs gastronòmic 'Top Chef', del qual Antena 3 ha anunciat la quarta temporada per al pròxim dimecres, dia 15. El programa buscarà el millor cuiner professional entre 12 seleccionats, però amb dos més en aquest primer programa, que seran eliminats en un descarti inicial.

La cadena d'Atresmedia no es talla un pèl i suggereix als espectadors que tinguin el mòbil o la tauleta a la mà, mentre segueixen el programa, que es passin pels comptes oficials del trio, @nord-coreano,  @diostuitero i @hematocritico, "si no vols perdre't res del que passa entre fogons i els seus divertits posts", cada setmana a la web oficial de 'Top Chef'.

Aquest política d'Atresmedia és similar a la que ja segueixen altres cadenes: assegurar-se la col·laboració de periodistes, comunicadors i tuiters, més o menys professionals, per donar color a les xarxes a diferents programes nocturns, que afegeixen audiència digital a l'analògica.

Notícies relacionades

Segons Susi Díaz, cuinera d'Elx amb una estrella Michelin, i una dels jurats junt amb Chicote Paco Roncero, assegura que “el càsting és brutal. Ha sigut l'any en què més cuiners s'hi han presentat”. I afegeix: “Hem apostat per proves que són la primera vegada que es realitzen, i premis que són la primera vegada que s'atorguen".

Estrenat el 2013, la tercera entrega es va desenvolupar el desembre del 2015, en què va resultar guanyador l'alemany establert a Mallorca Marcel Ress. En la primera edició, la guanyadora va ser la valenciana Begoña Rodrigo, i en la segona, el català David García.