POLÈMICA A LA SELECCIÓ

TVE s'amaga en la presentació de l'eurovisiu Manel Navarro

Cap directiu dona la cara per respondre a les acusacions de manipulació i crits de "tongo" en la gala de dissabte

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Els responsables de TVE han protagonitzat una sorprenent fugida al no comparèixer en la presentació davant la premsa del cantant que anirà a EurovisióEurovisióManel Navarro. Tant la directora d'entreteniment, Toñi Prieto, com el subdirector de Coproduccions i Festivals, Federico Llano, han deixat sol davant el perill el cantant català i han estat absents de la roda de premsa, malgrat que eren a la sala on s'ha celebrat.

Notícies relacionades

El director de comunicació de TVE, Carlos Garrido, ha capejat com ha pogut el temporal de les preguntes dels periodistes i s'ha limitat a repetir que allò era un acte convocat només per presentar el guanyador de la polèmica gala de dissabte, on hi va haver crits del públic de “tongo” per l'última decisió del jurat.

Durant la roda de premsa, celebrada aquest mateix dilluns, 13 de febrer, els periodistes s'han queixat reiteradament i han demanat la presència al costat del cantant dels responsables del festival, però tot ha sigut infructuós. Davant aquesta actitud, han dirigit les seves preguntes sobre les sospites de frau a Navarro, que les ha rebutjat amb un prudent silenci. Les úniques explicacions ‘oficials’ han sigut les de Garrido, que ha capejat l'incòmode tràngol amb evasives enmig de la indignació dels informadors.