CINQUENA ENTREGA DOMINICAL

Tele 5 torna a jugar la carta de 'Las Campos'

La cadena recorre als secrets de bellesa de María Teresa i Terelu per sumar una audiència que els permet guanyar un mes que lidera A-3

camposgym

camposgym

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

En l’intent per recuperar aquelles dècimes que li permetrien recuperar el lideratge i no quedar darrere d’Antena 3 per segon mes consecutiu, Tele 5 recorre a les seves actuals reines del docu-reality i emet avui una nova entrega, la cinquena, de Las Campos. El que sorprèn és que serà a les 17.45 hores, i no a la nit, com feia la cadena amb les anteriors entregues. La raó d’aquest horari de tarda podria estar en el fet que aquesta és la franja que més dominen, ja que el programa que presenta la matriarca, María Teresa Campos, ¡Qué tiempo tan feliz!, és l’aposta de Mediaset per a les tardes del cap de setmana a Tele 5 (ara també ho serà Pasapalabra, tot i que avui salta de la graella per donar pas al docu-reality.

I és que Las Campos s’han convertit en un bon recurs  per a Mediaset, malgrat que l’intent d’utilitzar-les per salvar el debilitat Sálvame DeLuxe de la ferotge competència de Tu cara me suena, d’Antena 3, resultés fallit. 

Si en les primeres entregues van mostrar el seu dia a dia, com viuen, els seus problemes de salut, les seves amistats i família i com celebren el Nadal, en la que s’emet avui, que porta com a títol Mamá, qué bien te conservas, María Teresa Campos i les seves filles Terelu i Carmen desvelaran els seus secrets de bellesa. 

Per mantenir-se en forma i el més joves possible, les Campos usaran les seves millors armes: tractaments de bellesa, entrenament físic i noves iniciatives, com la teràpia eqüestre, en què participaran mare i filles, o una dura i competitiva sessió d’exercici de Terelu amb María Patiño, amiga i companya del programa Sálvame, del qual és col·laboradora i a vegades presentadora.

En la recerca de la bellesa, Terelu es desplaçarà a dos enclavaments. Anirà a la seva perruqueria habitual, on coincidirà amb la presentadora i escriptora Ana García-Siñeriz (Lo+Plus, Luce tu pueblo) i revelarà que les seves metxes són les més sol·licitades a les perruqueries espanyoles des de fa dues dècades. Terelu també anirà a un centre d’estètica, on se sotmetrà a un tractament facial juntament amb la seva germana Carmen. La matriarca, per la seva part, explicarà els seus rituals de bellesa per desmaquillar-se i cuidar-se la pell després d’una llarga jornada.

CIRURGIA ESTÈTICA

A més, les dones de la mediàtica saga familiar aprofundiran en els avantatges i desavantatges de les intervencions de cirurgia estètica i descobriran si alguna d’elles ha passat pel quiròfan per fer-se algun retoc. Així mateix, compliran amb els seus múltiples compromisos socials, que les portaran a assistir a diversos esdeveniments, on es trobaran amb l’empresària Caritina Goyanes, el cantant Juan Peña i els col·laboradors televisius Arancha de Benito, Kiko Matamoros i Makoke. Els teleespectadors també seran testimonis de la classe de cant que la matriarca del clan compartirà amb el cantant gadità David DeMaría a l’acadèmia El laboratorio de la voz.

Notícies relacionades

Després de l’emissió de la nova entrega de Las Campos, format produït en col·laboració amb La Fábrica de la Tele, Carlota Corredera conduirà un debat al voltant del contingut d’aquesta entrega, que comptarà amb María Teresa, Terelu i Carmen com a convidades. També s’hi abordarà la necessitat de recór-

rer a les operacions de cirurgia estètica per combatre el pas del temps en una tertúlia en què participaran així mateix Mila Ximénez, el cirurgià plàstic Enrique Monereo i Kiko Matamoros.