CANVI SORPRENENT

Ane Ibarzábal deixa Miguel Angel Oliver per presentar 'Crónica Cuatro'

La periodista abandona de forma precipitada 'Noticias Cuatro 2' per fer-se càrrec del nou espai vespertí d'actualitat i successos de Mediaset

ane-ibarzabaljpg 5882550d1705d

ane-ibarzabaljpg 5882550d1705d

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Cuatro estrena avui  un nou programa de vespre (19.30 hores) dedicat als reportatges d’actualitat i successos i presentat per Ane Ibarzábal, que abandona de forma prematura la segona edició de l’informatiu Noticias Cuatro, que presentava des de principis d’aquest any juntament amb Miguel Angel Oliver. La periodista de Durango (Biscaia), formada al canal CNN +, es fa càrrec d’aquest nou Crónica Cuatro tan sols 20 dies després d’haver sigut destinada a l’informatiu nocturn de la cadena de Mediaset, en què va aterrar procedent del noticiari matinal de Tele 5.

Notícies relacionades

EN DIRECTE / El seu retorn a Cuatro, el canal on ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional, està sent, doncs, força atrafegat. Ibarzábal precedeix en la graella el seu efímer excompany Oliver amb un programa de mitja hora en què hi haurà reportatges sobre els temes més candents en l’àmbit nacional i internacional, amb una atenció especial al gènere de successos.

     El nou espai vespertí establirà connexions amb una xarxa de reporters i corresponsals de la redacció d’informatius de Mediaset, que s’encarregaran d’informar dels fets des del lloc de la notícia. Crónica Cuatro està presentat des del plató per Ibarzábal, que té la missió de donar pas a les opinions de col·laboradors experts en cadascun dels casos que abordi el programa, en funció de l’actualitat diària. Ibarzábal va ser premiada en el seu moment amb l’Antena de Plata de l’Asociación de Profesionales de Radio y Televisión de Madrid per la seva tasca al capdavant d’Informativos Telecinco Matinal. 

Temes:

Cuatro