IDENTITAT QÜESTIONADA

El suposat assessor de Trump arma la bronca a 'Espejo público'

El consultor va desqualificar els col·laboradors del programa d'Antena 3 i les xarxes socials l'acusen de la seva falsa identitat

centeno

centeno

1
Es llegeix en minuts

Roberto Centeno, assessor de l'equip de campanya de Donald Trump, ha encès tant la polèmica com la roda de premsa que va protagonitzar dimecres el president dels EUA després d'acusar un periodista de la CNN de donar notícies falses. I és que la seva presència al programa 'Espejo público' (Antena 3), en què ha participat aquest dijous per comentar l'incident, va acabar en una monumental bronca. I en el desemmascarament del suposat consultor per part de les xarxes socials.

La discussió va començar quan Susanna Griso, presentadora del programa, li va preguntar per la contínua fricció que l'inquilí de la Casa Blanca manté amb certs mitjans de comunicació. “Com té vostè el desvergonyiment de dir que el senyor Trump ha nomenat uns col·legues, quan ha nomenat els millors empresaris dels EUA i els millors del món?”, va cridar Centeno.

Notícies relacionades

Llavors la periodista li va demanar que no desqualifiqués i va assegurar que pretenia mantenir un debat educat, mentre la resta de col·laboradors comentaven la gran semblança física amb Trump. Llavors Centeno els va acusar de "sectaris al servei de Podem” i va començar a cridar: “Vostès segueixen dient les mateixes imbecil·litats, són uns ignorants”. Aquests es van defensar d'aquestes acusacions, mentre que l'assessor no aturava les seves desqualificacions.

Després de la bronca, la indignació va saltar a les xarxes, que no van dubtar a desemmascarar Roberto Centeno, que acusen de no ser assessor del president electe dels EUA tal com ell assegura. La polèmica està servida.