FAMOSOS TANCATS

Ivonne Reyes se suma a Irma Soriano i Emma Ozores a 'Gran hermano VIP'

Tele 5 estrena la cinquena temporada del 'reality', en què també participen el presentador Alonso Caparrós, Toño Sanchís, Alyson Eckmann i un regidor del PP, Sergio Ayala

Jordi González i Sandra Barneda presentaran, respectivament, les gales setmanals dels dijous i els debats dominicals sobre l'espai

combo-televisin

combo-televisin

3
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Malgrat que el 'souflé' de 'Gran hermano' sembla que s'ha anat refredant -en vista de les dades d'audiència obtingudes en l'última edició-, Tele 5 torna a insistir en el format, però donant fent un pas de rosca més i posant a la casa un grapat de famosos. Així, la cadena privada estrena diumenge, 8 (22.00), la cinquena edició de 'Gran hermano VIP' ('GH VIP 5') presentada perJordi González Sandra Barneda.

Les portes de la casa de Guadalix de la Sierra rebran 13 nous inquilins, dels quals només es coneix la identitat de 12. La cadena privada, com ja és habitual, es reserva per al mateix dia de l'estrena el nom de l'últim afortunat que se sotmetrà a aquest "exercici de convivència", en paraules de la mateixa cadena.

ELS CONFIRMATS 

Així, els 12 famosos confirmats fins ara són el representant artístic Toño Sanchís, els presentadors Irma Soriano, Alonso Caparrós i Alyson Eckmann, l'actriu Emma Ozores, el compositor i productor musical Alejandro Abad, la sexòloga Daniela Blume, el bloguer Aless Gibaja, Elettra Lamborghini (neta del fundador de la famosa marca automobilística), el model Marco Ferri, Sergio Ayala (regidor del PP a Medina del Campo) i Ivonne Reyes.

Va ser durant el 'Sálvame Deluxe' de divendres, dia de Reis, precisament, quan María Patiño va anunciar el nom de l'actriu, model i presentadora veneçolana com a penúltima concursant, a falta de l'última sorpresa, que es veurà directament diumenge, 8, a la nit. Ivonne Reyes, que també és coneguda per ser mare d'un nen hagut de la seva relació amb Pepe Navarro, va confirmar el seu fitxatge dissabte al matí amb un tuit.

En el seu blog, Reyes ha explicat que accepta aquest "nou repte" després de "diverses ofertes durant anys" i que hi entra "a disfrutar d'una nova aventura", agraïda a la cadena "Tele 5 i a la productora Zeppelin, que sempre m'han tingut present". La model admet estar "molt il·lusionada de pertànyer a aquest magnífic elenc i poder compartir amb els meus nous companys aquesta experiència, sortint així de la meva zona de confort".

I afegeix: "Ara tindré la possibilitat de comprovar com és aquest monstre televisiu que es diu Gran Hermano Vip que tant m'ha agradat. Espero que em recolzeu, espero els vostres vots i que ho disfruteu com ho faré jo. Riurem i si hi ha alguna llàgrima… doncs serà com a la vida mateixa però mai oblideu posar un somriure".

100.000 EUROS EN JOC

‘Entra si pots’ és l'etiqueta amb què es desenvoluparà aquesta nova edició, que s'iniciarà amb una "divertida" entrada a la casa per part dels concursants, a partir de la qual hauran d'esforçar-se especialment i fer front com puguin a les proves que els proposarà la direcció del programa amb 100.000 euros en joc.

Com ja és també habitual, Mediaset fa un gran desplegament a tots els seus mitjans per seguir fil per randa les incidències de la tancada. Jordi González està al capdavant de les gales setmanals, que acolliran les nominacions i les consegüents expulsions, i Sandra Barneda moderarà els debats, en què un grup de col·laboradors analitzarà la convivència. A més, espais com ‘El programa de Ana Rosa’, ‘Sálvame’ i ‘¡Qué tiempo tan feliz!’ realitzaran també un seguiment en les seves emissions. Divinity n'oferirà resums diaris i informació específica a 'Cazamariposas'.

GAIREBÉ TRES MILIONS DE SEGUIDORS

La quarta edició de ‘Gran hermano vip’, que va guanyar Laura Matamoros, va aconseguir una audiència mitjana en el conjunt d'Espanya de 2.943.000 teleespectadors (23,6% de quota de pantalla) i va aconseguir el rècord de la temporada en la gala final (3.622.00 seguidors i un 27%).

Notícies relacionades

En l'entrega que aquest diumenge s'estrena, el 'reality' s'enfrontarà a dos ossos durs de rosegar, com són les pel·lícules de TVE-1 i Antena 3, a més de l'entrevista que Ana Pastor realitza a Esperanza Aguirre, ex presidenta del PP de Madrid, a 'El objetivo' de La Sexta. I a la gala dels dijous tindrà segurament com a principal adversari la longeva sèrie de TVE-1 'Cuéntame cómo pasó'. 

'Gran hermano VIP' compta amb més de 80 edicions produïdes en 22 països dels cinc continents, des de la Gran Bretanya, fins a l'Índia, passant per Bulgària, Mèxic i Sèrbia.