CITA SOLIDÀRIA

Més de 15 hores amb 'La Marató' de TV-3

El macroprograma, que arriba a la 25a edició, se centra en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

olerin32159199 television la marato  de tv3161214192414

olerin32159199 television la marato de tv3161214192414

1
Es llegeix en minuts
Olga Lerín
Olga Lerín

Periodista

ver +

Un quart de segle de La Marató de TV-3 dóna per a molt, sobretot per fer balanç. Però, fidel a l’esperit que ha guiat la iniciativa durant aquests 25 anys –divulgar, sensibilitzar i entretenir–, el macroprograma d’aquestes noces de plata no es desviarà el més mínim d’aquest objectiu a l’hora de posar a primera pàgina l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Això sí, hi haurà sorpreses, perquè per alguna cosa es tracta d’un aniversari, però la prioritat la tindran les malalties.

La Marató començarà avui a les 10.00 a TV-3 i, dues hores abans (8.00), a El suplement de Catalunya Ràdio, que realitza Ricard Ustrell. Ramon Pellicer i Helena Garcia Melero tindran el repte de més de 15 hores d’emissió, en què participaran especialistes i una vintena de testimonis. També hi haurà connexions amb alguna de les prop de 3.000 activitats organitzades i actuacions musicals, com les de Marcos Franz, Sole Giménez, Il Volo i Los Manolos. I, per primera vegada, es farà una realització multicambra en 360° en directe (des de les 22.00 hores i fins al final).

De Sole Giménez a 'Priscilla'

Un dels pilars de 'La Marató' és l'entreteniment, ja que es tracta, en definitiva, d'un programa de televisió. En la present edició passaran pel plató, entre altres, molts dels intèrprets que han intervingut a 'El disc de La Marató'. Marcos Franz (l'actor que dóna vida a Gerard a la sèrie 'Merlí'), Conchita, la Família del Super3, Txema Magic, Sole Giménez, Les Migas, Il Volo, Ramon Mirabet i Paula Valls, Nek, Los Manolos i els actors dels musicals 'Scaramouche' i 'Priscilla' hi tenen minuts d'actuació assegurats.