discussió a les xarxes

Picabaralla d'Évole i Girauta per 'Salvados'

El periodista i el diputat de Ciutadans tenen una enganxada a Twitter després del programa sobre Mercadona

  / FERRAN SENDRA

 
abertran36462898 161130104205

/

1
Es llegeix en minuts

Jordi Évole i Juan Carlos Girauta, portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, han mantingut una picabaralla a Twitter després d'un comentari del polític sobre el 'Salvados' dedicat a les llums i les ombres de Mercadona'Salvados'.

“Com els costa entendre el missatge a Inditex i Mercadona, ¿oi? Segueixen sense invertir un euro en publicitat”, va escriure el representant de la formació taronja.

El periodista li va respondre al poc temps recordant altres programes dedicats a les elèctriques: “Per això vam fer dos ‘Salvados’ sobre les elèctriques que sí que inverteixen en publi”, va escriure, afegint una referència irònica sobre el cara a cara viscut a 'Salvados' entre Pablo Iglesias i Albert Rivera: “Per això li apaguem l'aire a A. Rivera”, va fer broma.

La discussió va continuar amb un “Per venir del món de l'acudit et repeteixes bastant”, per part de Girauta.

“I a sobre l'acudit de l'aire condicionat no és ni meu, que el vas fer tu. A veure si ens coneixem i riem una mica”, li va contestar Évole.

A partir d'aquí, Girauta va virar el tema cap a ETA, escrivint: “Jo et veig més de quedar amb Otegi, però sense problema”.

Notícies relacionades

"Ets boníssim. Pensava que trigaries més a saltar… Però no… A la tercera, Evole=ETA. Ja quedarem un altre dia…”, replicava el presentador de La Sexta.

El representant de Ciutadans va contestar fent referència a la por dels polítics a Évole i afegint després una foto del periodista amb Otegi.