HBO inicia les seves emissions a Espanya

La cadena de 'Joc de trons' obre la seva web amb més de 3.000 episodis de diferents sèries

La plataforma, també accessible a Vodafone, ofereix un mes gratis i, després, 7,99 euros al mes

press-coverjpg

press-coverjpg

1
Es llegeix en minuts

No hi ha hagut una presentació oficial, però HBOla prestigiosa cadena de pagament nord-americana ja ha desembarcat a Espanya, a través d'una plataforma a internet. El canal, que té com a joia de la corona la sèrie 'Joc de trons','Joc de trons' arriba al mercat espanyol amb més de 3.000 episodis de sèries molt populars, com poden ser les ja mítiques 'Los Soprano', The wire’, ‘A dos metros bajo tierra', 'True detective'. I s'hi sumen noves produccions com ‘Westworld’, ‘Divorce’ i ‘The young pope’.També inclou produccions que no són propietat de HBO, però de gran èxit comercial, com pot ser la comèdia ‘The Big Bang Theory', pel·lícules que ja s'han estrenat en sales comercials, documentals i contingut per a tota la família amb títols de Disney i Nickelodeon.

Totes les produccions s'ofereixen doblades al castellà, i també es facilita la versió original amb la subtitulació.

Segons informa la web de HBO a Espanya, la subscripció a tota la seva oferta és de 7,99 euros al mes, encara que en aquesta primera fase de promoció el primer mes és gratuït per als nou abonats. Les possibilitats per accedir a la seva oferta es limiten, òbviament, a internet -és un servei per 'streaming'-, encara que la cadena ha assegurat la possibilitat d'accés a través d'un ampli ventall de dispositius: el PC tradicional (de sobretaula o portàtil), a través dels navegadors Chrome, Safari, Firefox i Internet Explorer, la majoria de telèfons i tablets Android (amb el sistema operatiu Android US 5.0 i posteriors), Chromecast i tots els iPhone, iPad i iPod Touch amb iOS 8.0 i posteriors. A més l''app' de HBO permet veure continguts des de l'Apple TV via Airplay.

TAMBÉ A VODAFONE

Notícies relacionades

A més, l'operadora Vodafone va arribar fa uns mesos a un acord amb HBOVodafone  per incloure la seva oferta audiovisual en la plataforma de l'operadora espanyola. Així, els clients de Vodafone poden contractar o activar la seva subscripció a HBO España directament.

Vodafone ofereix diferents opcions per als seus clients, que van des de la incorporació gratuïta de HBO en els abonats amb contracte TV Total fins als tres mesos gratuïts per a un altre mena de contractes. Passats els mesos de promoció, el preu del canal també serà de 7,9 euros mensuals.