concurs culinari

María del Monte culpa els jutges de 'Masterchef celebrity' del seu abandonament

"No cal tenir tot el dia aquesta cara per parlar-li a la gent", li va deixar anar al jurat

 

  / RTVE

1
Es llegeix en minuts

'Masterchef celebrity' va viure aquest dimarts el seu segon programa en emissió després de l'estrena de diumenge. I no va haver cap imitació de 'lleó menja gamba' per part de Fernado Tejero, però sí que es va viure el primer abandonament d'un dels seus concursants. María del Monte va decidir penjar el davantal i va responsabilitzar, en part, el jurat del programa de TVE-1 de la seva decisió.

Abans que comencés la prova d'expulsió, la cantant va sorprendre tothom anunciant la seva retirada. "A mi m'agrada disfrutar de les coses i no ho estic disfrutant", es va justificar davant Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera.

Després va seguir dirigint-se al jurat: "A part de donar-vos les gràcies pels vostres consells, m'agradaria dir-vos una cosa a tots tres: no cal tenir tot el dia la cara del fiscal de 'Morena Clara' per parlar-li a la gent".

                 

 María del Monte abandona el programa

BONIQUES PARAULES PER A M. ÁNGEL MUÑOZ

Para al que sí que va tenir unes boniques paraules va ser per a un dels seus competidors a 'Masterchef celebrity', l'actor Miguel Ángel Muñoz. "A Miguel Ángel Muñoz vull dir-li que és el millor tio que he conegut en els últims anys. Si pogués, te m'emportava a casa", li va comentar.

La nit tampoc havia començat excessivament bé per a María del Monte, ja que va tenir els seus més i els seus menys en la primera prova amb el concursant amb qui va ser aparellada per cuinar, Fonsi Nieto, que precisament es convertiria en l'expulsat de l'edició d'aquest dimarts.

Notícies relacionades

En el seu segon dia d'emissió, el programa va perdre el liderat d'audiència i va baixar en teleespectadors respecte a la seva estrena de diumenge.

ESTEFANÍA LUYK, EL RELLEU

El relleu de María del Monte després de la seva sortida voluntària del concurs serà la model i empresària de restauració Estefanía Luyk.