picabaralla

Ernesto Sevilla i Javier Cárdenas l'armen

L'humorista va insultar el presentador d''Hora punta' a 'El hormiguero' i aquest li va respondre a Twitter

ernesto-sevilla

ernesto-sevilla

1
Es llegeix en minuts

'El hormiguero' es va veure embolicat ahir en una polèmica per unes paraules d'un dels seus col·laboradors, Ernesto Sevilla, sobre Javier Cárdenas, a qui el presentador de 'Hora punta' va respondre en Twitter.

Durant la visita dels actors Álex García i Verónica EcheguiVerónica Echegui al programa de Pablo Motos per presentar la pel·lícula 'No culpes al karma de lo que te pasa per gilipollas', Ernesto Sevilla va aparèixer al plató per realitzar la seva secció en què es dedica a reinterpretar alguns films.

El títol de la pel·lícula de García i Echegui va servir a l'humorista per parlar de les persones que a ell li semblaven gilipolles. Vegeu el vídeo aquí a partir del minut 26.

"Per exemple, els que parlen de si mateix en tercera persona; els que per sortir del pàrquing a l'hora de ficar el tiquet del volant, han de sortir del cotxe perquè no arriben; els que porten samarretes amb acudits; els que diuen mira quian pudor fan, i ho ensumen; els que parlen amb les plantes; els que vesteixen els gossos", va començar a enumerar Ernesto Sevilla.

L'ANUNCI DE LA DISCÒRDIA

I va arribar el 'flist-flast' a Cárdenas, que precisament competeix amb 'El hormiguero' cada nit a TVE-1 amb el seu nou programa 'Hora punta' 'Hora punta: "El presentador aquest que fa l'anunci d''és casualitat'. Aquest és un gilipolles. O almenys a l'anunci ho sembla".

Davant la confusió dels convidats, que no sabien a qui es referia, Sevilla va preferir canviar de tema: "Millor no hi aprofundim. Deixem-ho aquí", va comentar.

RTVE

Javier Cárdenas.

Notícies relacionades

La reacció no es va fer esperar, ja que des de fa bastant temps Atresmedia promociona el programa de ràdio 'Levántate i Cárdenas' d'Europa FM precisament amb aquesta frase"¿És casualitat?, i Cárdenas es va donar per al·ludit.

El presentador va recórrer a Twitter per contestar a Sevilla i retuitejar alguns missatges de suport, recordant a més que tots dos treballen per al mateix grup, Atresmedia.