DECLARACIONS A 'LA SEXTA NOCHE'

El Gran Wyoming: "La crítica de Gabriel Rufián la sento jo cada dia al carrer"

El presentador d''El intermedio' assegura que "no està malament que el ressò del carrer arribi alguna vegada al Congrés"

© Roberto Garver

© Roberto Garver / Roberto Garver (© Roberto Garver)

1
Es llegeix en minuts

El presentador d''El intermedio' José Miguel Monzón Navarro, més conegut com a Gran Wyoming, ha sortit en defensa del diputat d'ERC Gabriel Rufián al programa de 'La Sexta Noche' d'aquest dissabte. 

Si en el seu programa, el 31 d'octubre, s'havia referit al portaveu d'Esquerra de forma irònica com a "Gabriel Baby Face Rufián, el nou tipus dur del Congrés, una màquina de la polèmica", comentant el polèmic discurs del dirigent català

La nit de dissabte, no obstant, va assegurar que el discurs del portaveu d'ERC no li va semblar tan "salvatge", a la vegada que va afegir que "el que va dir Rufián és el mateix que sento jo cada dia, i no està malament que el ressò del carrer arribi alguna vegada al Congrés". A més, Wyoming es pregunta "quin de tots els punts del discurs de Rufián és fals".

Notícies relacionades

El mateix Rufián ha retuitejat aquest diumenge les paraules amb els elogis del Gran Wyoming:

Poques hores abans d'aquesta defensa, Rufián ha publicat a EL PERIÓDICO un article en què convida els "ofesos" per les seves paraules a seguir criticant-lo perquè "l'afalac debilita; el dolor galvanitza".