sense bona sintonia

Les pulles dels concursants d''OT 4'

"En el nostre cas, alguns van ser còmplices de l'aïllament i de girar l'esquena als altres", comenta Héctor Rojo

0180-copia-1024x1024

0180-copia-1024x1024

1
Es llegeix en minuts

La reunió dels concursants de la primera temporada d''Operación Triunfo' en el ja exitós 'OT: el reencuentro' ha remogut els records dels teleespectadors, però també dels participants d'altres edicions del famós concurs. I sembla que no tot va ser bon rotllo entre alguns d'ells.

Fran Dieli, concursant de la quarta edició del  xou (la primera que es va emetre per Tele 5) i que ara participa en el programa de María Teresa Campos '¡Qué tiempo tan feliz!', també ha sigut testimoni de la pinya que formaven la primera fornada de 'triunfitos'.

Fran Dieli, concursant d''OT 4'.

"Estic doblement emocionat: com a espectador i com a concursant. Per a mi veure aquest retrobament és sentir-me part d'aquesta família. És curiós com penso igual que ells, que mai tornaré a viure una cosa tan gran, i que sempre estaré agraït per donar-me aquests anys de felicitat. Mai a la vida m'havia sentit tan il·lusionat per res", va assegurar el cantant a Facebook i Twitter.

ENVEJA DE LA BONA SINTONIA

Dieli fins i tot va confessar l'enveja que li provocava aquesta bona sintonia entre els exconcursants: "Envejo que la primera edició segueixi sent tan pinya. Tant de bo nosaltres poguéssim fer el mateix algun dia. Malgrat això, segueixo sentint els meus companys amb mi cada vegada que em vénen al cap aquests records, 11 anys enrere. Sempre serà una cosa inoblidable".

Notícies relacionades

Les seves paraules han tingut resposta per part d'un dels seus companys de concurs, Héctor Rojo, que deixa entreveure que en la seva edició no hi va haver tan bon rotllo.

"En el nostre cas, Fran Dieli, alguns van ser còmplices de l'aïllament i de girar l'esquena als altres", ha comentat a Twitter.