15 anys d'un fenomen televisiu

'OT: el reencuentro' arrasa en audiència amb el capítol més rosa

El programa de TVE-1 va aprofundir en les relacions sentimentals entre els concursants

Tot i ser l'espai més vist amb diferència, va baixar respecte a la setmana anterior

 

  / RTVE

1
Es llegeix en minuts

'OT: el reencuentro' es va tornar a convertir aquest diumenge, 23 d'octubre, per segona setmana consecutiva, en el programa amb més audiència del dia, amb 3.948.000 teleespectadors i un 20,9% de quota (531.000 i 18,4% a Catalunya).

Malgrat que l'espai va deixar a molta distància la competència, va baixar en audiència respecte a la setmana de l'estrena, en què va comptar amb 4.702.000 seguidors (24,8%).

                 

 L'abraçada de David Bisbal i Chenoa

El retrobament d'Àngel LlàcerÀngel Llàcer amb els 16 concursants de la primera temporada d''OT', 15 anys després de l'estrena del concurs musical de TVE-1, es va caracteritzar per comptar amb moments més roses respecte al primer capítol.

L'ABRAÇADA DE BISBAL I CHENOA

A l'episodi hi van tenir cabuda l'esperada abraçada entre Bisbal i ChenoaBisbal  Chenoa (que va desencadenar les llàgrimes de Rosa), després de recordar la química que hi havia entre la parella de cantants quan assajaven 'Escondidos', i fins i tot es van poder veure imatges de l'artista mallorquina recordant com va anunciar als mitjans la ruptura amb l'almerienc amb un xandall (que ara es penedeix d'haver portat).

                 

 Història d'un xandall

Notícies relacionades

A aquest toc rosa del programa hi van contribuir les qüestions plantejades per Àngel Llàcer als seus expupils, a qui va tractar de fer parlar sobre les seves relacions personals durant la seva estada a l'acadèmia, uns temes dels quals els tuiters després van treure molt suc.

El segon lloc en les audiències del dia, a molta distància d''OT: el reencuentro', va ser per a la pel·lícula d'Antena 3 'Mercancía peligrosa' (2.421.000 i 13%), mentre 'Salvados' es va quedar en 1.959.000 teleespectadors (10%).