REUNIÓ 15 ANYS DESPRÉS

'OT: El reencuentro': esgotades les entrades per al concert del Sant Jordi

17.000 fans corejaran Bisbal, Bustamante, Chenoa i Gisela el 31 d'octubre

Aquest mateix diumenge TVE estrena el primer dels documentals sobre la primera generació de 'triunfitos'

ot

ot
 
 

/

1
Es llegeix en minuts

El Palau Sant Jordi ja ha penjat el cartell d''esgotades les entrades' per al concert 'OT: El reencuentro', que el 31 d'octubre congregarà 17.000 seguidors de la primera generació de 'triunfitos', aquella que va triomfar fa 15 anys al 'talent show' musical de TVE. L'aforament s'ha completat només uns dies abans que la cadena estatal comenci a emetre els documentals especials sobre aquesta generació musical. El primer reportatge s'emetrà diumenge que ve.

Han sigut els avui ja granadets 'triunfitos' els que han recollit a les seves respectives xarxes socials que ja no queden localitats per al concert. I també Tinet Rubira, responsable de Gestmusic. "Als periodistes malastrucs que deien que no veníem entrades", ha escrit amb satisfacció.

Chenoa, per la seva part ha escrit: "OK, senyors, ara sí #vamosqnosvamos". "We are going to ROCK THE STAGE! Tindrem el públic més meravellós del món", ha dit Verónica al seu compte d'Instagram.

Notícies relacionades

"¡Gràcies per tant carinyo i respecte des de fa 15 anys! Per voler reviure amb nosaltres aquesta gran experiència que ens va unir a tots. Crec que encara no sóc conscient del que tornaré a viure", ha sigut el missatge de Nuria Fergó.

A final de mes tornaran a trobar a sobre de l'escenari Chenoa, David Bisbal, Rosa López -la que va guanyar la primera edició d''OT'-, David Bustamante, Nuria Fergó i Gisela Lladó, entre altres.