GENERACIÓ MUSICAL TELEVISIVA

Els 'triunfitos' tornen a cantar junts

TVE publica les primeres imatges del retrobament un mes abans de l'esperat concert dels concursants d''OT-1' a Barcelona

ot

ot

1
Es llegeix en minuts

Quan falta una mica més d'un mes per al concert del retrobament al Palau Sant Jordi, els 16 concursants de la primera edició d''Operación Triunfo' s'han tornat a reunir 15 anys després per rememorar alguns dels moments més emotius dels seus inicis, en unes imatges que formaran part de l'especial de tres documentals que emetrà TVE abans de l'esperat festival. Com solien fer a l'acadèmia, han tornat a interpretar plegats al costat del piano de Manu Guix algunes de les cançons amb què van conquistar l'èxit. La cadena estatal ha penjat a la web fotografies dels 'triunfitos' en aquesta emocionant reunió.

Notícies relacionades

Un dels moments culminants del concert 'OT: El reencuentro' serà la reedició del duo format per Rosa i Chenoa, que interpretaran la cançó 'Sueña' amb què van arrasar en la primera edició del concurs. La guanyadora, Rosa, tornarà a cantar 'Europe is living a celebration', el tema amb què va quedar setena en el Festival d'Eurovisió flanquejada per alguns dels seus companys.

Les rialles no han faltat en aquest retrobament, especialment entre Àlex Casademunt, David Bustamante i JaviánDavid Bisbal i Manu Tenorio també s'han animat a cantar junts per als documentals del retrobament. Ells van ser els protagonistes d'alguns dels duos més aplaudits de la primera edició, entre els qual figuren Tenorio i Nuria Fergó amb aquell inoblidable ‘Noches de Bohemia’. També són molt recordades l'actuació de Bisbal amb Rosa amb el tema ‘Vivir lo nuestro’ o ‘Escondidos’ amb Chenoa, que tornaran a cantar en el concert del retrobament el 31 d'octubre a BarcelonaÀlex Casademunt David Bustamante han repetit duel de veus, mentre que Nuria Fergó, Rosa, Mireia, Geno, Chenoa i Verónica van repetir una de les seves mítiques actuacions davant els aplaudiments dels companys.