TELEVISIÓ DE PAGAMENT

La setena onada de zombis de 'The walking dead' arribarà el 24 d'octubre

El canal Fox estrenarà a Espanya la seva sèrie estrella de la temporada gairebé simultàniament que als EUA

the-walker-chain-in-the-walking-dead-season-6-finale

the-walker-chain-in-the-walking-dead-season-6-finale / Gene Page/AMC

3
Es llegeix en minuts

Els zombis van molt de pressa. I a la Fox, encara més. Tant, que els inefables protagonistes de la setena temporada de The walking dead arribaran a la cadena de pagament espanyola tot mitja hora després d’haver-se presentat oficialment als Estats Units. Exactament, el dilluns 24 d’octubre, a les 4.00 hores. Tot un rècord. Aquesta és sens dubte la principal i més esperada notícia que es va donar en la presentació de la programació de Fox, una oferta que té com a repte mantenir-se com a líder d’audiència entre els canals de pagament, tal com va assenyalar Daniel Pérez, director de programació de Fox i Fox Life. I precisament un dels pilars d’aquest èxit és The walking dead, que en la sisena temporada va aconseguir una fita per a la televisió de pagament: el 14è episodi va arribar al milió d’espectadors, cosa que en el panorama audiovisual espanyol estava reservat als esdeveniments esportius.

A més de The walking dead, Fox té posades moltes esperances en la seva nova aposta per a aquesta temporada: MacGyver, reboot d’una de les sèries clàssiques de la dècada dels 80 que protagonitza Lucas Till. La sèrie s’estrenarà el 24 d’octubre, després de la versió doblada a l’espanyol del primer episodi de la setena temporada de The Walking Dead. Els superherois seran també el principal reclam d’aquesta temporada. A més de veure’s la quarta temporada d’Agentes de SHIELD, arriba Legion, la primera sèrie de Marvel produïda conjuntament amb Fox i que no estarà relacionada amb l’univers de Marvel. Legion, en els còmics, és el fill de Charles, el líder dels X-Men. Creada per Noah Hawley (Fargo), Legion narra com David Haller, un noi a qui diagnostiquen trastorn de personalitat dissociativa per escoltar moltes veus al seu cap. Tot canviarà quan conegui la noia dels seus somnis. Serà quan David comencarà a plantejar-se que les veus que escolta poden ser reals. La ficció, protagonitzada per Dan Stevens s’estrenarà el 2017.

Notícies relacionades

El drama legal serà una de les grans protagonistes d’aquesta temporada amb Bull i Conviction. La primera arribarà el 6 d’octubre i està protagonitzada per Michael Weatherly (Navy: Investigación criminal) i Freddy Rodriguez (Ugly Betty) i està inspirat en la vida del mediàtic doctor nord-americà Phil McGraw. L’altra sèrie és Conviction, protagonitzada per Hayley Atwell (Agente Carter), que interpreta una jove filla d’un senador que es veurà obligada a reexaminar casos amb condemnes injustes. La ficció s’estrenarà el 12 d’octubre. A més, a Fox tornaran les sèries ja habituals: Modern family arribarà el 15 d’octubre, després vindran NCIS: Los Angeles, Agentes de SHIELD i Hawái 5.0. El 2017 serà quan vindrà la sisena temporada de Homeland.

‘EXPEDIENTE X’ I ‘EL EXORCISTA’

Pel que fa a la possible –però encara no anunciada– nova temporada d’Expediente X, podria arribar en la temporada 2017-18, per la seva part, la versió televisiva d’El exorcista es troba en negociacions perquè s’estreni a Espanya. A Fox Life s’acaba d’estrenar la ficció canadenca Private Eyes, sèrie policíaca protagonitzada per Jason Priestley (Sensación de vivir) i Cindy Sampson (Sobrenatural). La sèrie ja té assegurada una segona temporada. Altres novetats són Pure Genius i Doubt. La primera és un drama que combina tecnologia amb medicina protagonitzat per Dermot Mulroney i Augustus Prew i que s’estrenarà al novembre. La segona és un nou drama legal que suposa el retorn de Ka-therine Heigl després del fracàs d’Asuntos de estado. A més a més, també hi haurà Elliott Gould (Ray Donovan) i Laverne Cox (Orange Is the New Black). Així mateix, tornen les habituals a Fox Life amb les noves temporades d’Anatomía de Grey, Empire, Scorpion, The Americans i Scandal. La primera a arribar serà la protagonitzada per Ellen Pompeo (23 de setembre), la segueix Empire (finals d’octubre) i Scorpion (novembre). El 2017 es veuran les novetats de The Americans i Scandal.