SUPERPRODUCCIÓ A EXTREMADURA

'Joc de trons' pagarà 54 euros al dia als extres

Els càstings per al rodatge a Càceres se celebren el 13 i 14 de setembre

mdeluna9958208 dia por delante exposicion  100  natural de jose benito ruiz160911214109

mdeluna9958208 dia por delante exposicion 100 natural de jose benito ruiz160911214109 / JOSE BENITO RUIZ

1
Es llegeix en minuts

La productora malaguenya Fresco FilmFresco Film, responsable a Espanya de part de la producció internacional de la superproducció televisiva 'Joc de trons', busca persones que vulguin participar com a figurants durant el rodatge de la setena temporada de la sèrie a les localitzacions previstes a Extremadura, que tindran lloc a Càceres, Trujillo i Malpartida de Cáceres, entre el 14 de novembre i el 15 de desembre.

Els seleccionats han d'estar disponibles per rodar en aquests tres emplaçaments durant aquestes dates, i per això es valorarà gent local i dels voltants o que resideixin a Càceres durant aquest període. Per això, i advertint que els dies de rodatge seran "jornades llargues" depenent de les escenes que s'hagin de rodar, els seleccionats cobraran 54 euros nets per cada dia de rodatge, d'acord amb el conveni de figuració del 2016.

Els càstings es realitzaran aquest dimarts i dimecres pròxims, a Malpartida de Cáceres, on esperen una afluència d'entre 8.000 i 10.000 candidats.

BONA FORMA, SENSE TATUATGES NI CABELLS TENYITS

A través dels seus comptes de xarxes socials, la productora ha avançat els requisits que busca en els candidats. Així, en primer lloc s'adverteix que no s'accepten menors d'edat. Es busquen tant homes com dones d'entre 18 i 50 anys de totes les races. Tindran preferència els que siguin prims, i en el cas dels homes que tinguin bones condicions físiques per fer de soldat, fins i tot es valorarà l'experiència militar.

Pel que fa als cabells, els homes poden dur-lo curt o llarg, mentre que les dones és millor que sigui llarg, de forma que les persones amb pentinats moderns seran descartades. Pel que fa al color, es descarta de la selecció les metxes, ja que ha de ser uniforme, i no s'admeten de colors antinaturals, com el verd, vermell, rosa, violeta, blau... En el cas dels nois, han d'estar disposats a modificar el seu pèl facial.

Notícies relacionades

No es permeten tatuatges, de manera que els participants al càsting han d'anar-hi en mànigues i pantalons curts per poder mostrar braços i cames.

Per últim, la productora avança que "a causa de la gran demanda" que s'espera, només es convidaran 2.400 homes i 600 dones durant els dos dies. Les invitacions a les proves del dimecres es donaran només dimarts al matí.