FICCIÓ EN PROJECTE

Robert De Niro i Julianne Moore preparen el seu salt a la tele

El premiat director David O. Russell projecta una sèrie policíaca protagonitzada pels actors de 'Toro salvaje' i 'Siempre Alice'

ialvarez35043292 television robert de niro y julianne moore160810163010

ialvarez35043292 television robert de niro y julianne moore160810163010

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La ficció televisiva viu la seva època d'or i la mostra és que cada vegada més actors i directors consagrats en el cine fan el salt a la petita pantalla sense que els caiguin els anells. Ha sigut el cas, entre altres, d'intèrprets com Glenn Close (‘Damages’), Kevin Spacey (‘House of cards’) i Matthew McConaughey (‘True detective') i dels realitzadors Steven Spielberg (‘Hermanos de sangre’) i Martin Scorsese (‘Boardwalk empire') i ara podria ser el dels veterans Robert De Niro i Julianne Moore. Perquè, segons apunten mitjans especialitzats com ‘Variety’, ‘Deadline’ i ‘The Hollywood Reporter’, podrien protagonitzar una sèrie que prepara el director David O. Russell.

El projecte del realitzador de ‘El lado bueno de las cosas’, ‘La gran estafa americana’ i ‘Joy’ es troba en la seva fase inicial de desenvolupament, motiu pel qual encara no té títol ni cadena d'emissió. No obstant, algunes informacions s'aventuren a dir que es tractarà d'una sèrie policíaca ambientada als anys 90 i que explicarà una història completa que es desenvoluparà en una sola temporada. Si veiés la llum, es convertiria en el tercer treball en comú entre Russell i De Niro (encara que el primer en televisió), ja que anteriorment havien col·laborat junts als films ‘El lado bueno de las cosas' (2012) i ‘Joy’ (2015).

INTÈRPRETS OSCARITZATS

Notícies relacionades

L'últim treball de Robert De Niro, intèrpret que va rebre dos premis Oscar al millor actor de repartiment per ‘El padrí 2’, el 1974, i al millor actor per ‘Toro salvatge’, el 1980, és ‘Dirty Grandpa’, una pel·lícula estrenada aquest any en què també intervé Zac Efron. Així mateix, l'intèrpret de 'El cap de la por' i 'Els pares d'ella' té pendent l'estrena aquesta any de ‘Hands of Stone’, una pel·lícula basada en la vida del boxejador panameny Roberto ‘Mano de Piedra’ Durán que també compta amb l'actor veneçolà Édgar Ramírez i l'actriu cubana Ana de Armas en el repartiment.

Per la seva part, Julianne Moore, que també va rebre l'estatueta a la millor protagonista femenina pel seu treball a ‘Siempre Alice’, el 2015, ha intervingut en films com ‘Magnolia’, ‘Les hores’ i ‘Los chicos están bien’ i aquest any  ha estrenat ‘El plan de Maggie’. Ara té entre mans, a més de la possible sèrie policíaca de Russell, la seqüela del ‘thriller’ ‘Kingsman: servicio secreto’ i protagonitzarà una pel·lícula de Todd Haynes ( ‘Carol’), que durà per títol ‘Wonderstruck’, adaptació a la pantalla del llibre infantil homònim de Brian Selznick sobre dos nens sords que viuen en dues èpoques diferents.