SÈRIE DE CULTE

La nova entrega de 'Joc de trons' s'endarrerirà

La climatologia marcarà el rodatge dels exteriors de la setena temporada de la producció de la HBO

mdeluna33677652 this image released by hbo shows joe naufahu  left  and emil160707113206

mdeluna33677652 this image released by hbo shows joe naufahu left and emil160707113206 / Macall B Polay

1
Es llegeix en minuts

Una de les frases promocionals més populars de 'Joc de trons' és "The winter is coming...". I, efectivament, l'hivern està a prop, però no acaba d'arribar, una realitat que segurament provocarà un retard en l'estrena de l'esperada setena temporada de la popular superproducció televisiva de la cadena HBO.cadena HBO. Això sí, serà el 2017, però possiblement ja passat el mes d'abril, que és quan tradicionalment s'han anat presentant totes les temporades de la sèrie.

La raó d'aquest possible retard -de setmanes- és precisament la climatologia: a la trama de les noves entregues de la sèrie, l'hivern ha caigut amb tota la seva cruesa sobre els Set Regnes, de manera que el rodatge de les seqüències d'exteriors ha de plasmar aquesta realitat. Això obliga a endarrerir les gravacions fins a l'hivern que ve, fet que provocarà l'inevitable retard en tota la producció.

Notícies relacionades

Aquesta incidència menor -encara que important per als milions de fans que té la sèrie a tot el món- l'han anunciat els mateixos responsable de 'Joc de trons', els 'showrunners' David Benioff i D. B. Weiss. Tots dos han explicat que, fins ara, la trama s'ha desenvolupat en un "estiu perpetu", però que amb l'arribada de l'hivern han optat per endarrerir tota la producció per fer coincidir l'hivern real amb el rodatge. "Per això s'ha decidit canviar el calendari, per així aconseguir exteriors reals amb una imatge més fosca, grisa, fins i tot als llocs més assolellats on habitualment gravem", han explicat.

La cadena nord-americana HBO no ha confirmat de moment si manté les dates habituals d'estrena de la sèrie, o si les endarrerirà. El que sí que se sap amb seguretat és que aquesta nova entrega tindrà menys episodis que les anteriors. Benioff i Weiss ja han comentat diverses vegades que no volen que les dues pròximes temporades estiguin compostes per 10 capítols, com ha passat fins a la sisena entrega. La incògnita és saber quants episodis seran.

Temes:

HBO Joc de trons