FITXATGE DE LA TELE ESTATAL

TVE fitxa Javier Cárdenas

La cadena estatal també emetrà un especial amb el retrobament de la primera generació d''Operación Triunfo'

tecnicomadrid10624589 television programa tal cual lo contamos  incorporacion de j

tecnicomadrid10624589 television programa tal cual lo contamos incorporacion de j

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

El periodista català Javier Cárdenas Javier Cárdenasestrenarà aTVE-1 el pròxim mes de setembre un 'talk show' que s'emetrà de dilluns a dijous en el primer tram del 'prime time' (horari estel·lar). El consell d'administració de RTVE ha aprovat la compra a la productora GestmusicGestmusic d'aquest espai, que tindrà una durada de 35 minuts i que inclourà entrevistes i reportatges en un ambient d'humor. Els divendres s'oferirà un resum de tota la setmana. Aquestes característiques, així com la seva franja d'emissió, demostren la idea de TVE de competir directament amb el líder d'aquest tram horari, 'El hormiguero' d'Antena 3.

Notícies relacionades

El nou programa suposa el retorn a TVE de Cárdenas, que actualment dirigeix i presenta a l'emissora Europa FM l'espai matinal 'Levántate y Cárdenas'.'Levántate y Cárdenas' Cárdenas va iniciar la seva trajectòria a televisió el 1989 col·laborant en el programa satíric del seu cunyat Alfons Arús Alfons Arús'Força Barça!', a La 2. També amb Arús va passar a Antena 3 amb el programa d'humor 'Al ataque' (1992), en què es va fer molt popular al descobrir, entrevistar -i explotar- un peculiar personatge, real, que es feia dir Carlos Jesús. El 1997 va tornar a TVE per presentar 'Vídeos de primera', amb Alonso Caparrós i Asunción Embuena.

A més del fitxatge de Cárdenas, el consell d'administració de RTVE ha aprovat la contractació d'una altra producció de Gestmusic, un concert especial amb motiu del retrobament dels concursants de la primera temporada d''Operación Triunfo'. En la reunió també ha donat llum verda a una nova temporada de 'José Mota presenta' i a un nou especial de nit de Cap d'Any protagonitzat per l'humorista manxec. També hi haurà noves entregues del programa de llibres 'Página 2', el gastronòmic 'Torres en la cocina', 'Torres en la cocina', el divulgatiu 'Centro médico' i les sèries 'Acacias 38' i ''Acacias 38'Seis hermanas'.