AQUEST DISSABTE, GRATIS AMB 'EL PERIÓDICO'

Joaquín Reyes, el camaleònic entrevistador de 'Feis tu feis'

L'humorista manxec parla de la seva experiència al programa de Cuatro, en què apareix disfressat de l'entrevistat

ialvarez34302750 portada del  teletodo  del dia 18 de junio del 201160615192818

ialvarez34302750 portada del teletodo del dia 18 de junio del 201160615192818

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Joaquín Reyes està explotant més que mai el seu esperit camaleònic al programa ‘Feis tu feis’ (Cuatro), un format original en el qual l'humorista entrevista personatges coneguts disfressat d'ells mateixos. Ja ha clonat Pablo Iglesias, Paco León i Jorge Javier Vázquez, i aquesta setmana li toca al futbolista Joaquín, jugador del Betis.

“A ‘Feis tu feis’ he sentit la màgia i el vertigen dels meus inicis”, reconeix Reyes en l'entrevista que publica ‘Teletodo’, en què comenta com van viure tant ell com l'entrevistat la transformació: “A Jorge Javier li feia vergonya veure's, però quan vaig sortir disfressat, es va emocionar moltíssim”, assegura. I confessa: “Jo no m'agrado sense màscara i sense disfressa, perquè em trobo gras i amb papada”.

El suplement entrevista també un altre actor polifacètic, Iñaki Mur, que interpreta, balla, canta i fins i tot ha fundat una companyia de teatre. Ara és Oliver a la sèrie de TV-3 i La Sexta ‘Merlí’. “Al principi tenia molts dubtes de com enfocar al personatge d'Oliver, perquè és molt fàcil etiquetar-lo com el gai”, assegura.

DEBAT I VACUNES

‘Teletodo’ informa, així mateix, del debat a sis que oferirà TV-3, que estarà moderat per la periodista Mònica Terribas, i de totes les estrenes de sèries i programes per al públic infantil, ara que comencen les vacances escolars i els nens van per casa sense saber ben bé què fer.

Notícies relacionades

En l'apartat dels documentals, el suplement destaca el reportatge que aviva el debat sobre les vacunes, ‘Amor, por i vacunes’, que ofereix ‘Documentos TV’ (La 2); en el dels canals de pagament, l'emissió de la quarta temporada de ‘Orange is the new black’, i en el dels esports, el partit de l'Eurocopa entre Espanya i Croàcia, que emet Tele 5.

El suplement ofereix també la programació de les principals cadenes i informació de les sèries i pel·lícules més destacades, així com pàgines de passatemps.