ESPORTS I PROGRAMES

Esports i programes a tv avui diumenge 5 de juny del 2016

'Salvados', els 40 anys de la 'TdP' i GP de Catalunya de MotoGP

3
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'Salvados', a La Sexta, 'Els 40 anys de 'La TdP'', a TV-3, i el GP de Catalunya de MotoGP.

PROGRAMES


APM? EXTRA 

Els vídeos de Vaquerizo

15.40 TV-3

L'entrega d'aquesta setmana ofereix un fragment del nou programa 'Vergüenza ajena', on els famosos comenten vídeos d'internet. Aquest diumenge Mario Vaquerizo mostra que només li agraden un determinat tipus d'imatges. A més, l'espai estrena un 'biopic' de la veterana presentadora del 'Telediario' Ana Blanco. 


SALVADOS 

Rivera-Iglesias 21.30 LA SEXTA

Gairebé vuit mesos després del seu primer cara a cara al bar de Nou Barris (Barcelona) Tío Cuco, Albert Rivera i Pablo Iglesias es tornen a asseure a debatre amb Jordi Évole de moderador en un especial de 'Salvados', abans de l'inici de la campanya electoral. A 'Pablo y Albert, partido de vuelta', es tractaran temes com els intents fallits per formar govern, els possibles pactes, la seva visió sobre el drama dels refugiats, l'educació, les retallades i les relacions amb països que no respecten els drets humans.


Jorge Luengo: Desafiament Mental

Trucs d'un mentalista

21.30 DISCOVERY MAX

El canal temàtic ofereix un especial amb el mentalista extremeny Jorge Luengo, que ha sorprès ja nombroses personalitats, com la Família Reial espanyola i el futbolista Cristiano Ronaldo. En l'espai, Luengo intenta deixar sense paraules tant personatges anònims com cares del món de la televisió i la música, com Cristina Pedroche, Maggie Civantos i Abraham Mateo.


ELS 40 ANYS DE 'LA TDP'

Futbol en català

21.55 TV-3

El 1976, Joaquim Maria Puyal va iniciar les retransmissions de futbol en català a Ràdio Barcelona. Quatre dècades després, el veterà comunicador recorda en un acte al CosmoCaixa de Barcelona els millors moments de la 'transmi' amb persones que l'han acompanyat al llarg de tots aquests anys.


EL OBJETIVO

Primer debat a quatre de la campanya electoral 

22.30 LA SEXTA   

Després de l'emissió a 'Salvados', amb el cara a cara entre Pablo Iglesias i Albert Rivera, Ana Pastor reuneix el vicesecretari d'Acció Sectorial del PP, Javier Maroto; la número dos de la candidatura per Madrid del PSOE, Margarita Robles; Pablo Echenique, secretari d'Organització de Podem, i Fernando de Páramo, secretari de Comunicació de Ciutadans. Tots quatre hauran de respondre sobre el que pot passar després d'aquesta repetició d'eleccions… Després d'una legislatura fallida, ¿què prometen els partits de cara a aquesta segona convocatòria? ¿Amb qui pactaran? ¿Quins acords buscaran?


ESPORTS


GP DE CATALUNYA

Motociclisme

11.00 TELE 5 / MOVISTAR MOTOGP

Des del circuit de Montmeló, retransmissió del Gran Premi de Catalunya, setena prova del Mundial de motociclisme en les categories de Moto3, Moto2 (12.20 hores) i MotoGP (14.00 hores).  


BARÇA - ATLÈTIC

Futbol femení

12.00 ESPORT 3 / BARÇA TV

El Camp 1 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper acull el partit de la primera divisió femenina de futbol entre el Barça (segon en la classificació general amb 74 punts) i l'Atlètic de Madrid (tercer, amb 63). 


REUS - UCAM MÚRCIA

Futbol

12.00 ESPORT3

El Reus juga al seu Estadi Municipal el partit d'anada de l'eliminatòria de campions que l'enfronta a l'UCAM Múrcia, per dirimir el guanyador absolut dels quatre grups de la Segona B.


BARÇA - LABORAL KUTXA

Bàsquet

12.30 TVE-1

Des del Palau Blaugrana, retransmissió del segon partit dels 'play off' de semifinals de la Lliga Endesa, en què el Barça, guanyador de la Lliga regular, rep el sempre perillós Laboral Kutxa. Aquesta fase se celebra a la millor de cinc partits.


LLEIDA - CASTELLA

Futbol

18.30 ESPORT3

El Lleida rep al Camp d'Esports el filial del Reial Madrid, en el partit d'anada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Segona A. Els guanyadors d'aquesta eliminatòria disputaran les finals d'ascens a la Segona Divisió, que se sortejaran el pròxim 13 de juny.


INTER MOVISTAR - PALMA FUTSAL

Futbol sala

Notícies relacionades

20.30 TELEDEPORTE

Retransmissió del tercer i definitiu partit dels 'play off' de semifinals de la Lliga de futbol sala, competició que ja té decidit un dels finalistes de la competició: el Barça.


salvados partidovuelta2

salvados partidovuelta2