FESTIVAL DE LA CANÇÓ

Justin Timberlake, estrella convidada a Eurovisió

El cantant fa història en el certamen a l'actuar fora de concurs i presentar el seu últim treball

Justin Timberlake estrena el single ’Can’t stop the feeling’.  / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

El cantant Justin Timberlake actuarà aquest dissabte, 14 de maig, en la final del Festival d'Eurovisió 2016, a Estocolm (Suècia), i és la primera vegada en la història del certamen en què una estrella internacional participarà sense entrar en competició oficial.

Segons ha informat l'organització del festival, Timberlake interpretarà, amb la seva banda habitual, la seva nova cançó 'Can't stop the filling!'.'Can't stop the filling!'.

"Aquesta és una oportunitat fantàstica. Estem molt contents i emocionats perquè Justin Timberlake interpretarà la seva nova cançó amb la seva banda al nostre xou", ha afirmat el productor d'espectacles del certamen, Sven Stojanovic.

Per la seva banda, el productor executiu per al Festival d'Eurovisió del 2016, Martin Österdahl, s'ha mostrat orgullós de poder donar la benvinguda "a un dels artistes més grans del món". "És un honor i una inspiració per a tots nosaltres", ha manifestat Österdahl.

Notícies relacionades

Timberlake ha guanyat nou premis Grammy i quatre Emmy al llarg de la seva carrera. El seu bagatge musical en solitari inclou cançons com 'Cry me a river', 'Sexy back' i 'Mirrors'. En la seva faceta com a intèrpret, Timberlake ha compartit plans amb Mila Kunis a 'Amics amb dret a alguna cosa més', amb Jesse Eisenberg a 'La xarxa social'Jesse Eisenberg a 'La xarxa social' i amb Oscar Isaac a 'A propósito de Llewyn Davis'.

A més, la LXI edició del Festival d'Eurovisió serà la primera en què la final serà emesa en directe als Estats Units.