NOU FORMAT

Cuatro fitxa Carlos Sobera per jugar amb cites a cegues

Mediaset estrena la tira diària nocturna 'First dates', la presentació de la qual emet per tots els seus canals

tecnicomadrid33535948 television estreno en cuatro de first dates con c

tecnicomadrid33535948 television  estreno en cuatro de first dates con c
Vídeo promocional de ’First dates’, el nou programa de Carlos Sobera a la cadena Cuatro.

/

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Cuatro estrena avui un nou format de cites a cegues que es diu First dates (primeres cites), en què Carlos Sobera Carlos SoberaCarlos Sobera oficiarà com a maître d’un restaurant especialitzat en amors a primera vista. El canal de Mediaset ha optat per substituir, en la difícil franja prèvia al prime time, el difunt Gym Tony per aquesta nova tira diària, que suposa el retorn de Sobera al grup Tele 5 després del seu llarg periple per Atresmedia. El debut tindrà lloc amb un programa especial de presentació (21.30 hores) que s’emetrà de forma simultània en tots els canals de Mediaset. Després anirà de dilluns divendres a la mateixa franja horària. 

Cada nit, cinc parelles de solters que no es coneixen soparan en aquest romàntic restaurant per veure si sorgeix l’espurna de l’amor entre ells. Sobera oficiarà de mestre de cerimònies i els atendrà perquè no els falti de res, sobretot consells en cas de necessitat. Aquest paper d’amfitrió amorós es veurà complementat amb el de narrador, ja que el presentador basc comentarà les incidències de les trobades amb la seva veu en off. A més, comptarà amb l’ajuda de la resta de l’equip del local, integrat per un esvelt bàrman argentí que es diu Matías i un grup de gràcils cambreres.

Notícies relacionades

El programa anirà saltant de taula en taula per aturar-se en les històries que es van teixint al mateix temps en cada una de les cinc cites. Per a això s’han instal·lat 24 càmeres robotitzades en punts estratègics amb l’objectiu de no perdre’s  cap detall. La productora ha format un equip tècnic de més 100 persones pel gran desplegament que exigeix un espai diari com aquest.

FUSTA D'ACTOR

Tot i això, la verdadera estrella del programa és Sobera, que es retroba amb el seu antic «amor de joventut» 20 anys després que li donés l’alternativa amb Al salir de clase. «Aquest format ve molt bé, tenint en compte la realitat, perquè tothom busca amor, inclosos els polítics que intenten formar govern», fa broma el presentador, que destaca com a virtuts de First dates «la frescor, l’espontaneïtat i la naturalitat». «La meva faceta d’actor m’ha vingut molt bé per fer de maître», adverteix. Aquest vessant interpretatiu és el que més li va cridar l’atenció d’un projecte que implica un gir en la seva interminable carrera com a presentador de concursos.