guardó

'El hormiguero', Premio Nacional de Televisión

El jurat ha destacat el "caràcter innovador, la independència i pluralitat" del programa de Pablo Motos després de 10 anys d'emissió

alejandro-sanz-1

alejandro-sanz-1

1
Es llegeix en minuts

El programa de televisió 'El h'El hormiguero', presentat per Pablo Motos a Antena 3, ha sigut guardonat avui amb el Premio Nacional de Televisión corresponent a l'any 2016. El guardó, concedit pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, està dotat amb 30.000 euros.

El jurat ha volgut posar en relleu “el seu caràcter innovador i la seva naturalesa de programa d'entreteniment familiar especialment destacat després de complir 10 anys d'emissió" (ja que l'espai, abans d'arribar a Antena 3, s'oferia anteriorment a Cuatro).

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport també posa de manifest "la seva contribució a la indústria audiovisual espanyola i a la seva projecció internacional".

INDEPENDÈNCIA I PLURALITAT

A més, "considera també molt rellevant la seva independència i la seva pluralitat a l'hora de comptar amb convidats que són personalitats destacades de la vida cultural i social en tots els àmbits”.                 

En la seva dècada de vida, aquest format produït per 7 y Acción ha comptat amb multitud de convidats nacionals i internacionals, des de Will Smith, Tom Cruise i Tom Hanks, Justin Bieber i Ben Stiller, a més d'haver rebut polítics espanyols com Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera, Soraya Sáenz de Santamaría, Esperanza Aguirre o Cristina Cifuentes, entre molts altres.

A tots ells ha sorprès sempre amb divertides proves.

Notícies relacionades

En algunes ocasions, 'El hormiguero' ha traslladat el seu plató a ciutats com Londres, París o Berlín per entrevistar estrelles del cel·luloides quan promocionaven les seves pel·lícules.

LÍDER D'AUDIÈNCIA

Les audiències també l'acompanyen. Al març, per setè mes consecutiu, el programa és líder absolut de la seva franja amb un 15,6% i més de 2,9 milions de teleespectadors.