homenatge del programa de TV-3

Carles Rexach s'acomiada de Cruyff a 'Crackòvia'

El desaparegut tècnic li regala un xupa-xup al seu inseparable company

Homenatge a Cruyff a Crackòvia / VÍDEO : YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Encara que la ressaca del derbi entre el Barça i el Reial Madrid va marcar gran part de l'emissió del 'Crackòvia' d'aquest dilluns, el programa d'humor de TV-3 va tenir un lloc per rendir homenatge a una de les llegendes futbolístiques lligades al Barça, el recentment desaparegut Johan CruyffJohan Cruyff.

Com no podia ser d'una altra manera, el gag de comiat a l'extècnic i exjugador blaugrana va estar protagonitzat pel Carles Rexach interpretat per Toni Albà, que es va acomiadar del seu inseparable amic des del camp de golf en què tantes hores havien compartit en el programa.

A l'esquetx es veu com mentre Rexach espera el compte de set anys de consumicions al camp de golf al costat d'una cadira buida, el cambrer l'informa que el seu amic va pagar tot el deute abans de marxar.

UN REGAL SORPRESA

Aquesta no és l'única sorpresa per a Rexach, que rep un inesperat regal pòstum de Cruyff, una capseta en què apareix... ¡un xupa-xup!

Notícies relacionades

El caramel amb què Cruyff va substituir el tabac ja fa molts anys i va ser així la manera simbòlica amb què el programa va acomiadar un dels seus personatges més emblemàtics.

I, naturalment, Rexach el va assaborir recordant el seu amic amb un sincer: "Gràcies Johan, per tot".