DISSABTE, GRATIS, AMB 'EL PERIÓDICO'

El nou repte de David Muñoz

El prestigiós cuiner debuta a Cuatro amb el 'docu-reality' 'El xef'

olerin32311190 teletodo portada castellano dabiz david mu oz 160105211043

olerin32311190 teletodo portada castellano dabiz david mu oz 160105211043

1
Es llegeix en minuts

El prestigiós xef David Muñoz -atresora tres estrelles Michelin amb el restaurant Diverxo- ha decidit tenir el seu propi programa televisiu i aquest diumenge, dia 10, estrena a Cuatro 'El xef', un 'docu-reality' en què mostra, en quatre episodis, que dur que ha sigut conquistar l'èxit. Dabiz (com firma ara) va accedir que una càmera es convertís en la seva ombra durant els dos últims anys. "Veurem un David Muñoz personal, perquè tot el que faig té a veure amb mi", explica a 'Teletodo', encara que adverteix que la part "més vinculada" amb la seva parcel·la afectiva "no es veurà".

Després del parèntesi nadalenc, les cadenes comencen a mostrar les seves cartes per al nou any. Així, Cuatro estrena dilluns, dia 11, el programa de 'coaching' 'Mejor llama a Pilar', i TV-3, noves temporades d''Afers exteriors' (diumenge, 10), 'El foraster' (dimecres, 13) i 'Ja t'ho faràs' (dissabte, 9).

Qui també torna a la petita pantalla és Andreu Buenafuente amb un nou espai, 'Late motiv'. I ho fa a Canal+, encara que el seu programa s'emetrà posteriorment a #0, nou canal de Movistar+ que entrarà en funcionament pròximament. 'Teletodo' també inclou una entrevista amb l'actor italià Lorenzo Richelme, protagonista de la producció de Netflix 'Marco Polo'.

CANVIS AL SUPER3

En l'apartat de la tele més jove sobresurt la renovació del Super3, que aposta, a partir de dilluns, 11, per nous episodis d''Els germans Kratt', 'Quin crac, l'Angelo' i 'Bola de drac Z Kai', i canvis en la programació de tarda.

Dels documentals, destaca l'estrena, el dimarts 12 -dins de l'espai 'Sense ficció' de TV-3-, de la pel·lícula 'Barça dreams', que explica la història del club blaugrana al llarg de més de 100 anys. Hi intervenen cares que han marcat o estan marcant una època, com Pep Guardiola, Johan Cruyff, Leo Messi, Andrés Iniesta i Xavi Hernández.

COPA DEL REI

Notícies relacionades

Precisament, Barça i Espanyol es tornen a veure les cares en la tornada de vuitens de final de la Copa del Rei, dimecres, 13 (Canal+ Partidazo).

'Teletodo' inclou les programacions de les principals cadenes, un resum de les pel·lícules i les sèries més destacades i un quadernet de passatemps.