NOU PROJECTE

Charlize Theron fitxa per Netflix

L'actriu protagonitzarà la futura sèrie 'Mindhunter', que produirà David Fincher, director de 'Zodiac' i 'Seven'

mdeluna30584793 actress charlize theron at the la premiere of  dar151223090744

mdeluna30584793 actress charlize theron at the la premiere of dar151223090744 / U286031

1
Es llegeix en minuts

L'actriu Charlize Theron i el director David Fincher col·laboraran junts en la sèrie 'Mindhunter', una producció original per a la plataforma de continguts digitals Netflix, segons ha informat el blog especialitzat 'Deadline'.

Fincher i Theron seran els productors executius d'una sèrie que es basarà en el llibre homònim escrit el 1996 per Mark Olshaker i l'exagent especial John Douglas, que durant anys va perseguir i intentar capturar assassins en sèrie i violadors arreu dels Estats Units. Alguns personatges ficticis de llibres i pel·lícules es van basar parcialment en la vida de Douglas, com Jack Crawford a 'El silenci dels anyells' o Will Graham a 'Hannibal'.

Notícies relacionades

Després de desenvolupar l'aclamada sèrie 'House of cards''House of cards, també per a Netflix, David Fincher s'embarcarà en aquest projecte televisiu amb  Theron, que aquest any va protagonitzar amb èxit la pel·lícula 'Mad Max: Furia en la carretera'. A més, s'espera que Fincher, realitzador de films com 'Zodiac' o 'Seven', també dirigeixi alguns episodis d'aquesta nova sèrie.

Abans d'aquest acord amb Netflix, Theron i Fincher van tractar de produir 'Mindhunter' amb l'estudi Fox 21, per a la cadena HBO, però sense èxit.