DISSABTE, AMB 'EL PERIÓDICO'

'La Marató' torna a TV-3

Els presentadors del programa, Toni Cruanyes i Ana Boadas, parlen de l'espai a 'Teletodo'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Per 24è any consecutiu, 'La Marató' de TV-3 torna a la seva cita diumenge, 13, amb una edició dedicada a la diabetis i l'obesitat infantil. Des de les deu del matí (les 8.00 a Catalunya Ràdio), la tele autonòmica dedicarà més de 12 hores a recaptar fons per a la investigació de les dues malalties metabòliques, les més freqüents a Catalunya i molt esteses. Per això, en aquesta ocasió, el macroprograma --que ocupa la portada de 'Teletodo'-- estarà especialment centrat en la divulgació.

Toni Cruanyes ('Telenotícies vespre') i Ana Boadas ('Divendres') són els encarregats de presentar 'La Marató'. Tots dos expliquen a 'Teletodo' les seves sensacions abans d'aquest gran dia. "La Marató' és un puzle gegant que es va construint al llarg d'un dia", opina Boadas, que confessa que estava "una mica més nerviosa" quan, el 2013, li va tocar retransmetre les campanades, juntament amb Quim Masferrer. Per Cruanyes, la proposta ha sigut "una sorpresa molt agradable", i compara el programa que es fa a Catalunya amb la veterana 'teletó' francesa.

FEBRE DE 'STAR WARS'

En l'apartat dels nens, Disney Channel se suma a la febre galàctica de 'Star Wars' amb una setmana dedicada a la famosa franquícia, amb una pel·lícula diària, a les 21.00. Pel que fa a les novetats, La 2 estrena el dilluns, 14, 'A punto con La 2', un magazín centrat en les últimes tendències, novetats i coneixements. I el programa de reportatges '60 minuts' emet dimecres, 16, 'El que llencem', documental sobre la cadena de contaminació en què participa l'actor Jeremy Irons.

Javier Mora ('El síndrome de Ulises'), un dels últims actors a incorporar-se a 'Amar es para siempre', parla del seu personatge al serial d'Antena 3, un bon home que es veu implicat en un robatori, paper pel qual diu que sent al carrer "el carinyo de la gent humil".

MUNDIAL DE CLUBS 

Notícies relacionades

En esports, el Barça enfila el Mundial de clubs del Japó. Dijous, 17, juga una de les semifinals, a partir de les 11.30 (Cuatro i 8TV). I en els canals de pagament, destaca l'estrena de la segona temporada de 'Transparent' (dissabte, 12, a Canal+ Series).

A més, 'Teletodo' inclou les programacions de les principals cadenes, una selecció de pel·lícules i sèries i passatemps.