PRODUCCIÓ D'HUMOR

El més nou de 'The big bang theory' esclata avui a Neox

El canal d'Atresmedia emet la novena entrega de l'exitosa comèdia

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

tres setmanes després de la seva estrena a la cadena nord-americana CBS -i dues setmanes després de la seva emissió a la tele de pagament espanyola TNT-, el canal Neox ofereix en obert la novena i, de moment, última temporada de The big bang theory, una de les millors i més guardonades telecomèdies de l'última dècada, i que precisament per això ha estat a punt de morir d'èxit: les exigències salarials dels seus protagonistes han pujat en proporció a la seva audiència, i això ha provocat moments de tensió gens divertits amb els productors, i que han estat a punt de portar a la cancel·lació de la sèrie (Johnny Galecki, Jim Parsons i Kaley Cuoco cobren gairebé un milió de dòlars per episodi).

Però, de moment, la sang no ha arribat a la graella i ja està en antena la novena temporada d'aquesta sitcom de culte, que en les noves entregues reprenen la història de la ruptura entre Sheldon (l'actor Jim Parsons) i Amy (Mayim Bialik), així com els plans de casament de Leonard (Johnny Galeck) i Penny (Kaley Cuoco-Sweeting).

I per refrescar la memòria als seus fidels seguidors, la cadena Neox ofereix, abans del primer episodi de la nova temporada (23.00 hores), la reposició de l'últim capítol de la vuitena (22.30 hores).

En la rentrée d'aquesta novena etapa es mostra com, després de viatjar en cotxe a Las Vegas per casar-se, Penny s'ha d'enfrontar a la confessió de Leonard: li explica que va besar una altra noia. La jove haurà de decidir si segueix endavant o no amb el casament. Mentrestant, a casa seva, Sheldon no sap com reaccionar davant la decisió d'Amy de fer una pausa en la seva relació.

Notícies relacionades

Estrenada als EUA el setembre del 2007, The big bang theory és la idea de dos genis de la telecomèdia, Chuck Lorre (Cybill, Dos hombres y medio, Mom... ) i Bill Prady (Las chicas de Gilmore, Los teleñecos...), que han creat dos personatges per a la història de la televisió: Leonard i Sheldon. Aquests són dos científics brillants, fins i tot genials al laboratori, però amb molt poca traça en la seva vida social. És a dir, són dos autèntics friquis asocials, però amb milions de fans a tot el món. Aquesta parella de geeks (friqui tecnològicviu en un gens luxós edifici d'apartaments on tenen com a veïneta imponent Penny, que és el nexe d'unió de l'univers paral·lel en què viuen els dos genis i la realitat del món que els envolta, i que no acaben de comprendre del tot.

Amb el pas de les temporades, els guionistes han aconseguit fer creïble que Leonard i Penny s'hagin compromès. Fins i tot el megafriqui de Sheldon ha trobat companyia femenina, i ha iniciat una curiosa relació amb la neurobiòloga Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik), encara que ara li hagi demanat un temps de reflexió, veient com va de lenta la seva relació.