NOVA PRODUCCIÓ

TVE emetrà 'El hombre de tu vida', de José Mota

La minisèrie adapta l'obra homònima que José Campanella va estrenar a l'Argentina

José Mota.

José Mota. / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts

El Consell d'Administració de RTVE ha donat el vistiplau a la producció de la minisèrie 'El hombre de tu vida', que protagonitzarà l'actor i humorista José Mota. Aquesta obra és una adaptació de la sèrie argentina homònima escrita per Juan José Campanella ('El secreto de tus ojos', 'El hijo de la novia') i que a Espanya produirà Lorenzo Producciones.

La comèdia original es va emetre a l'Argentina a la cadena Telefé i des d'allà va viatjar a tot Amèrica Llatina a través de la televisió de pagament HBO. A Espanya tindria una durada inicial de vuit capítols, amb un cost d'uns tres milions d'euros, segons han informat a Servimedia fonts del Consell.

Notícies relacionades

Amb aquest projecte, José Mota obre una nova etapa en la televisió estatal després de l'emissió del seu programa d'esquetxos 'José Mota presenta', per encarnar un home que es converteix en un seductor i que treballa en una empresa que estafa solters que busquen parella.

Els consellers de RTVE també han donat llum verda a la compra d'un paquet de telefilms canadencs i a un projecte d'animació.

Temes:

José Mota