PROGRAMES

Carlos Latre, a 'Insuperables' i més 'Policías en acción'

1
Es llegeix en minuts

PROGRAMES

INSUPERABLES

A la final, amb Carlos Latre

22.30 TVE-1

Carlos Latre repeteix com a defensor del concursant en la primera semifinal. La presentadora i model Adriana Abenia defensarà els que competiran per les cinc places que quedaran lliures en la segona semifinal. Ana Milán, Pitingo i Santiago Segura jutjaran les actuacions.

OVERHAULIN

Torna el restaurador de cotxes ‘solidari’

18.40 DISCOVERY MAX

Discovery MAX dóna de nou la benvinguda al dissenyador i restaurador de cotxes Chip Foose, que arriba amb la vuitena temporada de la sèrie Overhaulin. En aquesta ocasió, seran nou els afortunats propietaris que, per sorpresa, es trobaran amb la seva estimada ferralla convertida en una joia automobilística.

2 MANY CLIPS

Tori Sparks i els seus videoclips favorits

19.00 LA 2

El presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevista la cantant nord-americana que viu a Barcelona Tori Sparks, que mostrarà els seus tres videoclips favorits.

No me les puc treure del cap

Les cançons de l'estiu

20.20 TVE-3 

L'espai presentat per Roger de Gràcia 'No me les puc treure del cap' se centra aquesta vegada en la cançó de l'estiu. Des de 'La barbacoa' de Georgie Dann a la 'Jenifer' dels Catarres.

POLICIES EN ACCIÓ

El poder de les ‘mamis’ sobre les prostitutes

Notícies relacionades

21.55 MEGA

El programa grava en exclusiva la detenció de dues ''mamis' (dones encarregades de controlar amb mà de ferro les joves que exerceixen la prostitució de forma clandestina) i el desmantellament de la xarxa de blanqueig dels diners obtinguts amb l'explotació de les dones. A més, els agents són alertats d'una inundació pel trencament d'una caldera en un edifici on viuen una dona gran amb el seu fill discapacitat.

Temes:

Carlos Latre