DESPRÉS DE 24 ANYS

Miquel Calçada es desvincula de la ràdio

Miquel Calçada, durant una antiga entrevista realitzada a les oficines del Grup Flaix.

Miquel Calçada, durant una antiga entrevista realitzada a les oficines del Grup Flaix.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Després de gairebé un quart de segle en el món de la ràdio, el periodista i empresari de comunicació Miquel Calçada va anunciar ahir a Twitter que deixa la ràdio: «Després de 24 anys, m'acomiado de FlaixFM i Ràdio Flaixbac. Però seguiré treballant per la llibertat del nostre país». Calçada és creador del Grup Flaix juntament amb Carles Cuní, germà del també periodista Josep Cuní.

Notícies relacionades

En el seu comunicat, assenyala que ha formalitzat la seva «desvinculació personal i accionarial» del grup, ja que últimament ha anat «assumint tasques en l'esfera pública» que l'han allunyat  «progressivament de la gestió diària de les emissores». També  que «les noves responsabilitats que s'entreveuen» en el seu futur personal «són incompatibles» amb el treball d'aquests anys.

Presentador d'exitosos programes de TV-3, com Persones humanes, Solvència contrastada Afers exteriors, Calçada va ser comissari dels actes del Tricentenari del 2014 i s'estudia la seva inclusió en la llista unitària sobiranista de les eleccions del 27-S.