anunci

Cóppulo deixarà 'El suplement' de Catalunya Ràdio

La periodista Sílvia Cóppulo anuncia que deixarà ’El suplement’ el 12 de juliol vinent.

La periodista Sílvia Cóppulo anuncia que deixarà ’El suplement’ el 12 de juliol vinent.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La periodista Sílvia Cóppulo, directora i presentadora del magazín El suplement de Catalunya Ràdio, va anunciar ahir en antena, a través del seu blog de l'emissora i en un article a EL PERIÓDICO, que deixarà l'espai que coordina des de fa quatre anys i que ella i el seu equip han convertit en líder dels caps de setmana.

Els últims estudis d'audiència (EGM) indiquen que el programa té 365.000 oients els dissabtes i 264.000 els diumenges, xifres que la situen per sobre de la resta dels seus competidors.

Cóppulo, que va agrair ahir el suport de tot el seu equip i dels col·laboradors de l'espai, havia comunicat els seus desitjos, fa més d'un any, a la cúpula de l'emissora: Brauli Duart, president de la Corporació, i Fèlix Riera, director de Catalunya Ràdio.

Notícies relacionades

«Estava en disposició d'assumir una altra franja horària, de dilluns a divendres, i esforçar-me a reinventar-la». La direcció li va demanar que seguís un any més, període que s'acaba aquest 12 de juliol, tancament de la temporada. D'aquí ve l'anunci del comiat.

El seu futur destí a Catalunya Ràdio es concretarà aquests dies en les converses que Cóppulo porta a terme amb la direcció. L'elecció d'algun dels projectes presentats per la periodista i el seu encaix provocarà, sens dubte, moviments d'altres professionals de l'emissora.