PRODUCCIÓ

El nou 'Walking dead' comença a caminar

L''spin-off' de la popular sèrie de terror s'estrenarà a l'agost a Espanya

1
Es llegeix en minuts

'Fear the walking dead', sèrie que neix com un 'spin-off' de l'exitosa producció de terror 'The walking dead', s'estrenarà a Espanya a l'agost, segons ha anunciat AMC, cadena de pagament que l'emetrà.

La història de 'Fear the walking dead’ se situa al començament de l'apocalipsi zombi, un moment en què el món va experimentar una ràpida transformació per raons desconegudes. Abans que ningú comprengués què estava passant, la vida, tal com es coneix, va canviar com mai s'hauria pogut imaginar.

Notícies relacionades

Robert Kirkman (autor del còmic original), Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert i el 'showrunner' David Erickson són els productors executius d'aquesta nova sèrie, que està produïda per AMC Studios. 'Fear the walking dead', localitzada a Los Angeles, està protagonitzada per Kim Dickens en el paper de Madison; Cliff Curtis, com a Travis; Frank Dillane, que encarna Nick, Alycia Debnam-Carey, com a Alicia; Elizabeth Rodriguez, en el paper de Liza, i Mercedes Mason, com a Ofelia. A més, AMC confirma la participació de Ruben Blades com a Daniel i de Lorenzo James Henrie com a Chris. 

La primera temporada de 'Fear the walking dead' estarà composta per sis episodis d'una hora de durada i hi haurà, per al 2016, una segona temporada.