AL 'TELETODO'

Edurne, una 'tigressa' a Eurovisió

La cantant madrilenya representa RTVE en el veterà festival, que se celebra el dissabte 23, a Viena

1
Es llegeix en minuts

La cantant Edurne espera conquistar Europa el dissabte 23. Ella ha sigut l'escollida per representar RTVE en el Festival d'Eurovisió (TVE-1, 21.00), que se celebra aquell dia a Viena, amb la cançó  'Amanecer'. El suplement 'Teletodo' ofereix una entrevista amb l'artista, que parla de les seves expectatives davant aquesta cita i la seva carrera, composta de cinc discos i un altre en gestació. Edurne, que confessa ser seguidora del certamen "des de petitona", assegura que ser a Viena és "tot un repte", cosa que li ofereix la possibilitat de "créixer una miqueta més". A més, la revista ofereix àmplia informació sobre la resta de participants en la 60a edició del festival.

En l'apartat de novetats, destaca el retorn de Risto Mejide a la petita pantalla dimarts, 19 (Antena 3 TV, 0.15), amb el 'late show' 'Al rincón de pensar', i de Frank Cuesta, diumenge, 17 (21.30), a Discovery Max amb una nova edició de 'Wild Frank'.

Heidi, el popular personatge animat que va entusiasmar criatures de mig món, torna renovada --en versió 3D-- a Clan dilluns, 18 (18.00). I l'actor, humorista i presentador Santi Millán parla de la seva experiència al capdavant d''El mur', a TV-3.

Notícies relacionades

En la secció d'esports, el Barça de Luis Enrique té la possibilitat d'aconseguir el primer títol de la temporada contra l'Atlètic de Madrid diumenge, 17 (Canal+1, 19.00).

'Teletodo' també inclu una selecció de sèries i pel·lícules de la setmana, així com les programacions de les principals cadenes i passatemps.

Temes:

Edurne