arran de la polèmica per l'eusquera

Samanta Villar, insultada a Twitter per criticar els periodistes d'Almeria

"Hem d'entendre aquests pobres periodistes esportius d'Almeria. Amb prou feines entenen el castellà", va escriure

Évole també va criticar el succés i va aconseguir milers de retuits a la xarxa social

La periodista Samanta Villar.

La periodista Samanta Villar. / MEDIASET

2
Es llegeix en minuts

Samanta Villar ha sembrat la polèmica a Twitter per un comentari escrit al seu perfil després que l'entrenador de l'Eibar, Gaizka Garitano, abandonés la roda de premsa posterior al partit entre el seu equip i l'Almeria per les protestes dels reporters per parlar en eusquera. L'assumpte va tenir ressò i va crear una gran polèmica posterior a Twitter. Els periodistes Samanta Villar i Jordi Évole van comentar el fet i van rebre com a resposta alguna cosa més que estirades d'orelles virtuals en algun cas.

La que en va sortir més mal parada va ser Samanta Villar, que després d'una opinió dura contra els periodistes almeriencs per la seva actitud, va rebre crítiques més enllà del que és admissible (fins i tot insults de tota mena) per part d'internautes, que van entendre que es referia a tots els almeriencs:

 

 

Arran de la polèmica, Villar ha aprofitat la mateixa xarxa social per explicar que simplement rebutjava l'actitud dels periodistes que hi havia a la roda de premsa que es van queixar perquè l'entrenador de l'Eibar va parlar en eusquera, i que no pretenia referir-se a tots els reporters almeriencs.

El tuit d'Évole també va servir per animar el debat a les xarxes. No va ser tan dur com el de Samanta però va rebre diversos milers de retuits i comentaris.

Notícies relacionades

Després de l'enrenou, Évole va escriure un tuit de reconeixement al cap de premsa de l'Almeria, que va ser capaç de separar l'actitud de determinats periodistes respecte al club.