NOVES PRODUCCIONS

'House of cards' tindrà una quarta temporada

La plataforma Netflix també prepara una nova entrega de la històrica sèrie 'Padres forzosos'

Robin Wright i Kevin Spacey, protagonistes de ’House of cards’.

Robin Wright i Kevin Spacey, protagonistes de ’House of cards’.

1
Es llegeix en minuts

La plataforma de televisió per internet Netflix va donar llum verda a la quarta temporada de la seva popular sèrie de trames polítiques 'House of cards', que tornarà el 2016, segons va anunciar a través del compte de Twitter del programa. La producció dels nous episodis començarà a l'estiu als EUA, segons 'Variety', si bé Netflix no ha donat detalls oficialment sobre la pròxima temporada.

"Tindré un llegat", es pot llegir en el missatge publicat per @HouseofCards a Twitter, seguit per una imatge en què s'informa del retorn de la sèrie l'any que ve.

'House of cards' se centra en les lluites de poder a Washington personificades en les figures de Frank Underwood, un ambiciós polític que arriba a la presidència dels EUA sense passar per les urnes, personatge que encarna Kevin Spacey, i la seva dona, Claire (Robin Wright), els dos guanyadors de Globus d'Or per les seves interpretacions en aquesta sèrie. És la producció pròpia de Netflix --basada en la minisèrie homònima de la BBC-- de més èxit fins ara, al davant d''Orange is the new black'.

D'altra banda, Netflix també està ultimant el rellançament de la comèdia televisiva 'Padres forzosos', un èxit de la cadena ABC els anys 1980 i 1990, amb nous episodis en què participaran els actors de la sèrie original, segons va publicar el portal 'TVLine'.

Notícies relacionades

La notícia no ha sigut confirmada oficialment per Netflix, però els mitjans en la indústria donen per bona l'exclusiva d'aquesta web especialitzada en televisió. 'Padres forzosos' ('Full house' en l'original) se centrava en la vida de la família Tanner i estava protagonitzada per Bob Saget, John Stamos, Dave Coulier, així com Candace Cameron, Jodie Sweetin i les bessones Mary-Kate i Ashley Olsen.

Segons 'TVLine', la continuació de 'Padres forzosos' (1987-1995) es titularà 'Fuller house' i constarà d'una temporada de 13 episodis.