DESTITUCIÓ FULMINANT

Mediaset destitueix Jesús Cintora

El periodista deixa 'Las mañanas de Cuatro' per "formar i no informar", segons justifica el grup audiovisual

Jesús Cintora, expresentador de ’Las mañanas de Cuatro’.

Jesús Cintora, expresentador de ’Las mañanas de Cuatro’. / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

Mediaset ha destituït el periodista Jesús Cintora com a presentador de 'Las mañanas de Cuatro' pel "compromís" del grup audiovisual amb l'audiència d'"informar, no pas formar", els espectadors a través del "pluralisme" i "amb uns presentadors que tractin la informació de manera objectiva".

Notícies relacionades

En el seu perfil de Twitter, el grup mediàtic ha assenyalat que la seva línia editorial és "coherent" en tota la seva programació i té el "clar objectiu d'informar, no pas formar, els espectadors a través d'un pluralisme amb què donar veu a absolutament totes les opinions polítiques". "Aquest compromís amb l'audiència --afegeix-- ens fa responsables d'introduir alguns canvis en la tertúlia matinal de Cuatro", que Cintora presentava des de l'abril del 2013, en substitució de Marta Fernández.

No obstant, Mediaset ha assegurat que, tot i la seva destitució, comptarà amb Jesús Cintora "per a altres projectes". Javier Ruiz serà el seu substitut a 'Las mañanas de Cuatro'. Ruiz ja havia substituït Cintora al capdavant d'aquest espai durant el període d'estiu.