futurs cuiners

Un 'Masterchef júnior' a la Cerdanya

TVE obrirà un campament culinari d'estiu per a nois entre 8 i 16 anys

1
Es llegeix en minuts

Els nens aficionats a la cuina podran seguir els passos dels concursants de 'Masterchef júnior'. L'estiu que ve obriran les portes els campaments d'estiu del programa gastronòmic de TVE-1, on xavals d'entre 8 i 16 anys podran millorar les seves habilitats culinàries.

Manuel, Martina, Aina, Mendicuti i la resta d'aspirants de 'Masterchef júnior' compartiran la seva passió amb els nens dels Campamentos Masterchef, ja que cada setmana diversos aspirants conviuran amb ells en cadascuna de les diferents localitzacions.

Visita del jurat

Compartiran classes, activitats i els ajudaran a superar els diferents reptes culinaris. A més, coneixeran de primera mà les anècdotes i els secrets del programa i rebran alguna visita del jurat del concurs.

Les classes, que duren una setmana, explicaran des de les nocions més bàsiques de la cuina (com la higiene o la utilització de ganivets) fins a les tècniques més innovadores.

No cal tenir experiència, ja que les classes estaran organitzades en grups reduïts en funció de l'edat i els coneixements previs.

Els participants també competiran per equips en proves i reptes culinaris, molt semblants als que han vist per televisió. L'equip vencedor rebrà una medalla en la cerimònia de clausura.

Competicions i jocs

Però no estaran tot el dia davant dels fogons, també faran competicions esportives, jocs aquàtics, activitats a l'aire lliure, excursions i visites als productors locals.

Notícies relacionades

Els campaments tindran lloc entre els mesos de juny i juliol, a la Cerdanya (Girona), a l'Hotel Chalet del Golf i al Campus Cerdanya, així com a la vall del Sedano (Burgos) i a la serra de Grazalema (Màlaga).

Per inscriure's en els Campamentos MasterChef, s'ha de reservar plaça a la web http://www.campamentosmasterchef.com/