El 'boom' dels 'drones', a 'L'informatiu'

L'augment de les línies mòbils, la manipulació de l'Espanyol-Osasuna i la programació del Festival de Cap Roig, altres temes

’L’informatiu’ del 6 de març. / ANA CÓRDOBA / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

'L'informatiu' d'EL PERIÓDICO destaca l'augment de l'ús de 'drones', vehicles aeris no tripulats, tant en l'àmbit militar com en el civil. El Tema del Dia d'aquest dissabte analitzarà els usos que es dóna a aquests aparells que segueixen generant dubtes entre la població.

El mercat de telefonia mòbil va guanyar mig milió de línies a Espanya el 2014 i el de banda ampla va sumar més de 700.000 connexions durant l'any passat. Segons l'informe de la Comissió dels Mercats i la Competència, els operadors alternatius van liderar les noves altes.

Notícies relacionades

El blanc-i-blau Sergio García, Damiá i Puñal es veuen esquitxats per la presumpta manipulació de l'Espanyol-Osasuna. Després de la seva detenció, l'exdirectiu Vizcay explica que els jugadors "van pactar 250.000 euros per l'empat". 

Sting, Lady Gaga&Tonny Bennet seran els plats forts del Festival de Cap Roig. Pablo Alborán, Els Amics de les Arts i Alejandro Sanz també participaran en la mostra, que arrencarà el dia 10 de juliol i s'acomiadarà el 16 d'agost.