RÈCORD D'AUDIÈNCIA DE LA CADENA

Indignació a la xarxa perquè l'anaconda no es va menjar l'explorador

Televidents dels EUA i Europa es queixen que el programa 'Eaten alive' (Discovery Channel) no va complir el que havia promès

Discovery Channel ha emès aquest diumenge l’esperat programa de l’explorador amb l’anaconda. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Havia generat gran expectació entre els televidents i fins i tot grans crítiques entre associacions que defensen els drets dels animals, com PETA. Finalment, el programa 'Eaten alive' ('Menjat viu'), de Discovery Channel, es va emetre diumenge, dia 7, i va defraudar una gran part de l'audiènciam, ja que l'anaconda no va devorar l'explorador Paul Rosolie, com es va anunciar fa un mes.

A les xarxes socials s'ha criticat precisament això, que el canal hagués generat tantes expectatives que després no s'han complert. Per això van assenyalar que el programa que finalment es va emetre va ser "una farsa".

CRIT DESESPERAT

A les imatges s'observa com Rosolie, expert en serps, no aconsegueix el desafiament i ha de parar la gravació quan nota que l'anaconda li estreny el braç. "¿Algú pot venir?", se'l sent cridar desesperat mentre l'animal el subjecta pel braç.

"Tota la seva força es va concentrar al meu braç fins que vaig començar a sentir que la meva mà no rebia irrigació", va explicar  Rosolie després de ser rescatat.

Els primers 90 minuts d''Eaten alive' mostren l'excursió de l'expert en serps fins que troba el rèptil. L'última mitja hora es van dedicar a transmetre el moment en què l'anaconda de gairebé 8 metres li mossega el casc i com Rosolie suspèn la maniobra. I no hi va haver un segon intent.

De totes maneres, 'Eaten alive' va tenir una audiència de 4,1 milions, i es va convertir en el programa de naturalesa més vist de Discovery Channel en els últims quatre anys.

 

 

Aquests són alguns dels televidents indignats amb el programa:

 

 

Notícies relacionades