PROJECTE MUSICAL

El rock uneix Scorsese i Jagger

El prestigiós director de cine i el líder dels Rolling Stones coproduiran una sèrie per a la cadena HBO

1
Es llegeix en minuts

Els actors Bobby Cannavale ('Chef') i Olivia Wilde ('Rush') seran els protagonistes principals d'una nova sèrie sobre el món del rock and roll als tumultuosos anys 70 que coproduiran Martin Scorsese, Mick Jagger i Terence Winter, i que s'emetrà a la cadena de pagament nord-americana HBO.

Tot i que aquesta prometedora producció encara no té títol ni data d'estrena, la revista 'The Hollywood Reporter' ha avançat que la trama se centrarà en un alt directiu d'una companyia discogràfica, que treballa durant l'efervescència del moviment punk, i que tocarà aspectes paral·lels com les drogues i el sexe.

Notícies relacionades

Cannavale (que ja va treballar amb Scorsese i Winter a la sèrie 'Boardwalk Empire') encarnarà Richie, el fundador i president de la discogràfica American Century Records, i Wilde, la seva dona i sòcia a l'empresa musical.

Scorsese i Jagger ja han treballat junts: el 29 d'octubre i l'1 de novembre del 2006, Scorsese va filmar els assajos i concerts dels Stones al Beacon Theatre de Nova York, gravacions que van servir de base a la pel·lícula documental 'Shine a light', producció que es va estrenar amb èxit el 2008.