Daniel Craig fa doblet davant l'arrasadora 'Terminator salvation'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La nit cinematogràfica està marcada per la quarta entrega de 'Terminator', però també ho està per la figura de Daniel Craig, que fa un curiós doblet. El veurem al drama d'intriga 'Amor y odio' (La 2, 22.20) i a la pel·lícula d'acció 'Crim organitzat' (TVE-3, 0.30), totes dues rodades abans que Craig es convertís en l'agent 007. Per als seguidors de Harrison Ford, TV-3 emet a les 22.35 l'electritzant 'Firewall'.

Ciència-ficció

Terminator salvation

22.10 TVE-1 

Direcció: McGActorsChristian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin, Bryce Dallas Howard, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter, Michael Ironside País: EUA (2009) 115 minuts

Quarta, estrepitosa i més fosca entrega de la saga 'Terminator', després de 'La rebel·lió de les màquines' i la sèrie televisiva 'Las crónicas de Sarah Connor', realitzada pel director d''Els àngels de Charlie'. Christian Bale ('Batman') interpreta el líder rebel John Connor, la gran esperança de la humanitat per lluitar i derrotar els robots assassins que poblen la Terra, i a qui visita a més un misteriós individu que diu haver estat amic del seu pare.

Intriga

Firewall

22.30 TV-3 

Notícies relacionades

Direcció: Richard Loncraine Actors: Harrison Ford, Paul Bettany, Virginia Madsen, Robert Patrick, Mary L. Rajskub País: EUA (1998) 100 minuts

Intriga tecnològica sobre un especialista en seguretat informàtica que dissenya sistemes antirobatoris per a un banc. Un dia, uns delinqüents que han segrestat la seva dona i els seus fills li fan xantatge.

Temes:

Daniel Craig