dissabte, al 'Teletodo'

Joel Joan se'n riu de si mateix a 'El crac'

L'actor parla del seu treball en la nova comèdia de TV-3

Portada del ’Teletodo’ del 25 al 31 d’octubre.

Portada del ’Teletodo’ del 25 al 31 d’octubre.

1
Es llegeix en minuts

Joel Joan li agrada involucrar-se al cent per cent en els seus treballs televisius. Ja ho va fer a 'Plats bruts' 'Porca Misèria', on va exercir com a guionista, director i protagonista. Ara ha fet un pas més en la sèrie de TV-3 'El crac', ja que a més de posar-se davant i darrere de la càmera s'interpreta a si mateix, exagerant el seu personatge i rient de la seva imatge pública, un treball que li està resultant "terapèutic i alliberador", tal com explica aquest dissabte en una entrevista al 'Teletodo', la revista de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

"Tinc una gran tendència a riure de tothom, així que ja em tocava riure'm de mi", confessa l'actor, que avança que al final de la sèrie acabaran "destruint" el seu personatge.

L'altra entrevista de la setmana és amb El Langui. El raper i actor parla del seu paper en el programa 'Taraská TV', a FDF, i en la sèrie 'Chiringuito de Pepe', de Tele 5.

DUEL A TRES BANDES

Entre les novetats de la setmana, el suplement destaca el duel a tres bandes de diumenge. Jordi Évole té Pablo Iglesias, líder de Podem, a 'Salvados' (La Sexta); Albert Om visita sor Lucía Caram 'El convidat' (TV-3) i Risto Mejide entrevista el xef Martín Berasategui i l'expresident d'ERC Josep-Lluís Carod-Rovira 'Viatjando con Chester' (Cuatro).

La secció de documentals informa del Dia de la Màgia que prepara Discovery Max diumenge, 26, amb programes d'il·lusionistes i mentalistes com Keith Barry, Troy, El Mago Pop Dynamo. Mentrestant, l'apartat de nens repassa els especials sobre Halloween de les cadenes infantils.

EL MADRID-BARÇA, DE PAGAMENT

Notícies relacionades

En esports, destaca el gran clàssic, el Madrid-Barça, que ofereixen aquest dissabte els canals de pagament Canal+ Liga Gol T (18.00).

La revista també ofereix les programacions de les principals cadenes, així com les sinopsis de les pel·lícules i sèries destacades de la setmana.

Temes:

Joel Joan