PRODUCCIÓ D'ÈXIT INTERNACIONAL

Estrena de por de 'The Walking Dead'

El primer episodi de la cinquena entrega de la sèrie de Fox aconsegueix gairebé un 50% més d'audiència que la quarta arreu del món

1
Es llegeix en minuts

La nova temporada de 'The Walking Dead' ha disparat l'audiència de tots els canals de Fox al món: l'estrena global de la sèrie, l'endemà dels EUA, ha batut rècords d'audiència a Europa, Àsia i Llatinoamèrica.

A Espanya, el primer episodi de la cinquena temporada de la ficció zombi, 'No Sanctuary', ha augmentat la seva audiència global en un 45%, respecte a la quarta entrega. Només a Europa, el primer episodi de la cinquena temporada va aconseguir un 68% més d'espectadors que l'any passat, segons informa la mateixa Fox. Així, amb un 2,1% de 'share' (una mitjana de 440.000 espectadors), es converteix en l'estrena més vista de la història de la sèrie.

 "Actualment, 'The Walking Dead' és la sèrie amb més èxit del món", ha assegurat Hernán Lopez, president i CEO de Fox International Channels, per a qui "l'atractiu pels fans segueix creixent". 

Notícies relacionades

  Al Regne Unit, la sèrie va aconseguir les millors dades de la seva història; a Alemanya, l'estrena va batre tots els rècords d'audiència de la tele de pagament del país, amb 268.000 espectadors, i a Itàlia va aconseguir un 30% més d'audiència que l'estrena de la quarta temporada.

 El gran impacte de 'The Walking Dead' també s'ha reflectit en les xarxes socials. Els fans van convertir la sèrie en 'trending topic' en la majoria de mercats durant la seva emissió. A Espanya, la sèrie va aconseguir una audiència social del 25% durant l'emissió de l'episodi, i va superar els 16.000 comentaris socials. Al Regne Unit va aconseguir un total de 812.707 tuits i a Itàlia es va arribar als 11.700 retuits i va impactar 4,5 milions de persones.