PROGRAMACIÓ

TV-3 suspèn aquesta nit 'Sense ficció' per emetre un especial sobre el 9-N

La cadena ofereix avui un debat extraordinari del programa '.CAT' i ajorna el reportatge previst sobre el Reial Madrid per dijous que ve

1
Es llegeix en minuts

L'actualitat mana, i TV-3, en coherència amb aquesta màxima informativa, ha decidit aixecar la programació prevista aquesta nit per emetre un especial sobre la controvertida votació del 9-N. Segons acaba d'informar la televisió autonòmica catalana, TV-3 oferirà avui una edició especial del programa de debat '.CAT', que presenta i modera la periodista Ariadna Oltra, i que porta per títol '9-N, la votació'.

Notícies relacionades

Aquesta edició especial s'emetrà a partir de les 22.00 hores, de manera que el programa inicialment previst, 'Sense ficció', se suspèn. Aquest espai tenia previst oferir el reportatge 'El Madrid Real. La llegenda negra de la glòria blanca', que ara passarà a emetre's dijous que ve, després de l'espai d'humor 'Polònia' i ocupant la franja que habitualment té '.CAT' (22.40 hores).

A causa de la premura amb què s'ha decidit aquest canvi de graella, l'equip del programa '.CAT' està preparant sobre la marxa el contingut de l'especial, i al llarg del dia tancaran el conjunt de persones que participaran en aquesta emissió extraordinària.